Hova mehetnék, kiraktak a szüleim?
18 éven keresztűl tűrtem, a veréseket, a megaláztatást, mindíg ilyeneket vágtak a fejemhez a szüleim hogy belőlem sose lesz semmi, nekem sose lesz annyi pénzem mint nekik.
Ma volt az a nap amikor apám haza jött és meg akart verni a semmiért, azt mondta nincs szükségük rám, eleget szenvedtek ők velem, szedjem a cuccaim és menjek amerre látok, és ez végleges.
Mit tegyek nagyon félek
Írtam barátoknak ismerősöknek, senki nem fogad be...
Nem tudom mi lesz így velem, én befejezem!
Még ma végzek magammal, nem bírom én ezt
Ne doljetek mar be neki. A lányom barátja pont ugyanilyeneket adott elő. Hogy eheztetik, verik, pedig ő hogy igyekszik. Aztán közben egy szó nem volt igaz. Egy drogos kis kocka volt.
Kérdező: ha jól tanulsz és alapból normális vagy, akkor legalább 1 barátod van vagy az iskolában legalább 1 tanarod van, akihez fordulhatsz. És a nagybátyádékat is megkeresheted. Az fb-n is egy szűkebb barati/haveri csoportodnak (ezt be tudod allitani kik lathatjak pontosan) kiirhatsz egy ilyen szoveggel posztot:
Sajnos úgy alakult, hogy egy hétre máshol kell szállast találnom. Van valaki aki egy hétre be tudna fogadni? Kérlek segítsetek a többit pm.
Biztosan tobben is rad fognak irni, hogy mi tortent de lesz oylan is aki befogadna. Aztan egy het sok ido. Lehet a szuleidnek is hianyozni kezdesz.
Valamit amugy nagyon elhallgatsz...de en mar csak alabol gynakvo vagyok.
Barátnőd befogadhatna.
Ha a lakhatást megoldod utána diákmeló, és amelett keresgélsz albérleteket.
Nem lesz könnyű, de ennyi rossz után már csak jó jöhet, tarts ki. Nem éremlik meg azt a kiváltságot a szüleid, hogy miattuk legyél öngyilkos. Ezzel elérnék a céljukat.
Posztolhatnál Facebook csoportokba is, hogy SOS lakhatást keresel. Írd, hogy családi ok miatt, fiatal vagy, magadra igényes, és nem veted meg a munkát sem. Ahol tudod, hirdesd meg magad!
Eskuszom, probaltam
Mindennel probalkoztam mar elore gondolkoztam, irtam a barataimnak, nagybattyamnak is, de nekik is van 3 gyerekuk, a tanaraimat meg nem tudom keresni, igyekszem minden tolem telhetot megtenni de nem szeretnek az utcara kerulni, elottem az elet es meg szeretnek ellni, tanulni, csaladot alapitani.
Gondolom megnehezíti a helyzetet, hogy a barátok is alig 18 évesek és a szüleikkel laknak, akik eldöntik, hogy befogadhatják-e a kérdezőt vagy sem.
A barátnőd nem tud segíteni? A szüleivel sem tudsz beszélni?
Amikor kidobtak engem se fogadtak be se a rokonok, se a barátok.
Meg is szakítottam mindenki olyannal a kapcsolatot.
Csak exemhez mehettem, de az is nagyon nehezen jött össze.
Nem, a "barátok" valamelyik ilyen. Az hogy jó tanuló valaki, nem egyenlő azzal, hogy jó barátai is vannak vagy egyáltalán vannak barátai.
Nincs valakiben ilyen "empátia", simán leráznak az emberek, ha megvagy szorulva, de én őket kitöröltem az életemből már.
Simán megteszik az emberek, hogy "lesz@rnak" meg nem fogadnak be akkor se ha párja vagy.
De én őket kitöröltem az életemből.
A baratnom az anyjaval lakik, igyis nehezkesen fernek meg otthon
Nem tudom mi lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!