Hova mehetnék, kiraktak a szüleim?
18 éven keresztűl tűrtem, a veréseket, a megaláztatást, mindíg ilyeneket vágtak a fejemhez a szüleim hogy belőlem sose lesz semmi, nekem sose lesz annyi pénzem mint nekik.
Ma volt az a nap amikor apám haza jött és meg akart verni a semmiért, azt mondta nincs szükségük rám, eleget szenvedtek ők velem, szedjem a cuccaim és menjek amerre látok, és ez végleges.
Mit tegyek nagyon félek
Nem olyan gyönyörűen jóságos és boldog a világunk, mint azt hiszed, kedves válaszoló. Lehet, hogy a filmekben meg a mesékben úgy van, hogy "jajj hát nem dobom már ki, mégiscsak a gyerekem", meg "csak 18, majdcsak magára talál, addig meg itthon ellehet". A világ sokkal kegyetlenebb, önzőbb és nyomorultabb, mint ahogy a képernyőn keresztül látni.
Mivel én már végigmentem azon, amin jelenleg a kérdező megy keresztül, ezért tudod ésszerű dolgokat írni, reálisan. Akiknek persze semmi ilyen élményük nem volt, csak a képernyőn keresztül láttak ilyeneket és akkor is egy "OSZD MEG HOGY SEGÍTHESS!4!!!4Felkiáltójel" posztokat voltak csak képesek megosztani, azok persze nyugodtan szavazzák le a válaszaimat, mert én már benne voltam ebbe...
Egy ötlet: Ahelyett, hogy itt válaszolgatsz nekünk, írj pár barátodnak vagy közeli ismerősödnek, hogy ez történt és tudnának-e segíteni.
"Nem akarok mások terhére lenni"? Baromság. Ha nem akarnál, nem is tetted volna ki a kérdést, hogy mások foglalkozzanak veled. Mennyiben lenne ez más?
Ha nem vagy képes elismerni hogy segítségre van szükséged, és nem vagy képes segítséget kérni, elfogadni azt, akkor így jártál.
Írj egy közeli ismerősödnek hogy tud-e segíteni, rakd félre a büszkeséged. Istenem...
Nincs valami rokon?
Ha nincs,a 10-es válaszoló belinkelt egy szociális intézetet,menj be oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!