Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan segítsek a 19 éves...

Hogyan segítsek a 19 éves fiamnak, ha reménytelenül szerelmes egy nőbe?

Figyelt kérdés
19 éves fiam nagyon rendes, segítőkész, az apja vállalkozásában dolgozik keményen. Soha nem volt vele gond, nagy baráti társasága van, jókedű, vidám, igazi társasági ember volt mindig. Voltak már barátnői, középiskolában, korabeliek. Most viszont szerelmes lett egy környékbeli 29 éves nőbe. Nem ismerem, azt mondják, hogy kedves, viszont a korkülönbségen túl a fiamhoz illik, elvárja, hogy 20-30 milliós autókkal fuvarozzák és hasonlók, külseje megvan hozzá. 19 éves fiúnak pont tetszik, mert enyhén szólva felnőtt filmesnek néz ki... Mindegy, de a fiam azóta depressziós. Mindig a képeit nézegeti. Az unokatesvére elmondta nekem, hogy írt is neki, de a nő visszaírt, hogy nem ismerkedik, mert kapcsolata van kibontakozóban. Azóta a fiam mindig szomorú, ha végeznek a munkával, csak fekszik. Megszakad a szívem... Mit tehetnék? Nem tudja, hogy én tudom, hogy szerelmes... Elmondjam neki, hogy tudom és beszéljek vele? Nagyon sajnálom őt.

2020. júl. 5. 21:37
1 2 3
 11/22 anonim válasza:
70%
Próbálok pártatlan maradni, újra a négyes vagyok, utolsónak szól ez az üzenet. De hogy lett szerelmes egy nőbe ha nem váltott vele egy szót sem? Mármint érted, nem leszek szerelmes valakibe úgy hogy nem is tudom milyen a személyisége, kívülről lehet szép, de belülről milyen? Fingunk sincs arról!
2020. júl. 5. 22:27
 12/22 anonim ***** válasza:
35%
Ez még mindig nem érti...... Nem hiszlek el.....
2020. júl. 5. 22:32
 13/22 anonim ***** válasza:
57%
Biztosísd róla, hogy veled beszélhet erről ha akar, és nem fogod ócsárolni a hölgyet. Egyébként meg arra figyelnék, hogy egyen/igyon legalább minimálisan, nehogy szarul legyen ebben az időben.
2020. júl. 5. 22:45
 14/22 anonim válasza:
71%
Te nem érted, nem tudom mostmár hogy magadtól vagy ilyen suta vagy fogják a kezedet! Ez így NEM LEHET szerelem! Vagy te ha látsz egy jó csajt instán akkor abba egyből szerelmes leszel? Nem! Meg kell ismerned őt, a személyiségét, az életét!
2020. júl. 5. 23:24
 15/22 anonim ***** válasza:
83%

" Nem ismerem, azt mondják, hogy kedves, viszont a korkülönbségen túl a fiamhoz illik, elvárja, hogy 20-30 milliós autókkal fuvarozzák és hasonlók, külseje megvan hozzá."

Nem teljesen értem a kérdést:D

Ki akarja,hogy 20 milliós autóval fuvarozzák?

A nő?

Ha jól értem a fiad ráébredt,hogy az ilyen típusú nőknél nem rúghat labdába 19 évesen,de valószínűleg még 29 évesen sem.

Ez nem szerelem,hanem testi vágy.

Nem,nem a fiadhoz illik.

Az ilyen nőket sugar daddy pénzeli általában.

2020. júl. 6. 05:26
 16/22 Mansour ***** válasza:
45%

Ez még ilyen tinédzserkori szerelem, tudom milyen az, sajnos... Az mondjuk gáz, hogy egy ilyen nőbe, de mindegy is, a szerelem vak...

Szóval én saját tapasztalatból annyit tudok mondani, hogy a reménytelen szerelem tényleg kegyetlen érzés, és az ember minden gondolatát lefoglalja. De előbb-utóbb túl lesz rajta az ember. Lehet, hogy hónapok, lehet, hogy évek kérdése. Addig is türelmesnek és megértőnek kell lenni hozzá, és meg kell próbálni elterelni a figyelmét, de persze erőltetni nem szabad.

2020. júl. 6. 09:27
 17/22 anonim ***** válasza:
92%

Azért szerintem sem normális, hogy egy olyan nőbe szerelmes, akivel alig beszélt, nem is ismeri. Ennyi erővel én meg 19 évesen szeremes voltam Johhny Depp-be, pont annyi közöm volt hozzá, mint a fiadnak a csajhoz.

Biztos hogy ez van a háttérben, és nem más? Mert ha minden második az interneten látott random jónőbe "szerelmes" lesz, úgy nehéz lesz az élete.

2020. júl. 6. 12:38
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Jól írja a 9-es!!!Maximum szexuális vágy,amit a kissrác érez a nő iránt,semmi több.A szerelem kialakulásához sok közösen együtt töltött idő kell.

25N

2020. júl. 7. 00:01
 19/22 Mansour ***** válasza:

#18:

Nem, a beteljesületlen szexuális vágytól nem szomorú lesz az ember... Hanem pont arra ösztönzi, hogy hasonlót keressen. Ha valaki egyébként társasági ember, de egyszer csak kedvetlen lesz és magába fordul, azt nem okozhatja szexuális vágy. Ez biztos, hogy szerelem (hacsak nincs valami más is a dolog mögött, amiről a kérdező esetleg nem tud).

Viszont nem csak egy fajta szerelem van. Amiről te írsz, hogy a másik mélyebb megismerése során alakul ki, az mondjuk a "normális" szerelem. De van olyan szerelem is, ami csak úgy rátör az emberre, úgy, hogy a szerelmének tárgyát alig ismeri, és az ilyen szerelem pusztító tud lenni.

2020. júl. 7. 09:41
 20/22 anonim ***** válasza:
19:Az csak kémia.Nem szerelem.Éreztem már én is olyat,tudom mi az.És most,hogy beleszerettem életem szerelmébe miután annyi időt töltöttünk együtt ìgy már tudom mi a pusztító szexuális vágy és érzelmi kötődés.😂 De te tuti férfi vagy.19 évesen meg nem csoda,hogy "szomorú" egy olyan ember miatt,akit nem is ismer,csak tetszik neki a külseje.LOL
2020. júl. 7. 09:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!