Mit tegyek ha felnőtt lányotom így viselkdik?
Szerintem a lanyod nagyon frusztralt. Ismeros a szitu hogy en is szinte megutaltam anyamat egy idoben, mert . .. mert nekem volt bajom a sajat eletemmel. Es tul sokat kellett kozben vele lennem.
Tehat legyel turelmes. Ne ugy indits kovetkezo alkalommal, hogy bolcsi es munka. Helyette inkabb ha a gyereket el tudnatok passzolni egy kis barat anyjahoz par orara akkor ulj le vele beszelgetni es mond meg te is nagyon elfaradtal ebben az egeszben es nagyon sjanalod ot es mondja el o, hogyan latja hogy lehetne ezen jo iranyba valtoztatni? Mik az o elkepzelesei. Mit erezne ennel is nagyobb segitsegnek. De azt ne fogadd el ha azt mondja azt hogy beken hagyod. Akkor mondd nem tudod beken hagyni mert mar te is rosszul vagy a helyzetteol es nem akarsz vele osszeveszni. Mondd meg te szereted ot es latod ez mennyire rossz.
10/24
Nem szegyellem magam el az miatt hogy egesz eletemben azert dolgoztam hogy a gyerekeimnek meg adjam amire szukseguk van. Magamra sosem gondoltam. Es ha tetszik hanem genetikai hajlamunk van a viselkedesre. Mamamnak 6 gyereke volt peldasan neveltek gyerekeiket es megis ebbol 1 alkoholista es hajlektalan lett. Es meg rengeteg ilyen csaladot ismerek. Te ahogy beszelsz egy ismeretlen emberrel es velemenyt alkotsz egy idegenrol...Ezzel szeretnel peldat mutatni valakinek? Esetleg a gyerekednek? Nem lehetsz egy inteligens ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!