Elöször is nem én neveltem ilyenné csak nagyapja természetét örökölte.23 éves és velem él az unokámmal. Nem élnek együtt a párjával mert alkesz. Mikor mar terhes lett azóta velem él. Albérletben lakunk én dolgozom ő gyesen van. Sokaig semmi jövedelme nem volt a parja támogatta. De a lényeg hogy üvöltözik velem egyfolytába. Mert látom hogy mit kéne csinálnia pl.bölcsi munka. De en ne szoljak bele. Olyan mint egy bomba hozzászólok és robban.Csak a kiabálás egész nap. Trehány és baj ha szólok neki.Egy kevés pénzt kértem tőle az albérletbe és valamennyi kaját is vásarol. De ha egyedul lenne az utcára kerülne.Én nem szeretnék már vele elni mert nem birom a feszültséget de nem tudnának hova menni. Pedig mondtam neki hogy szivesen segitem oket de ez mar tulzas. Mar mondta hogy utal engem stb. Ugy erzem nem ezt erdemelnem hogy segitem . Olyan modon uvoltozik mint aki megorult felelmetes.
Magyarul egy üresfejű liba akit fölcsinált valami idióta, a csaj meg hülye volt ahhoz is, hogy elvetesse, és most élősködik valaki nyakán. Ezzel nem most kéne valamit kezdeni, most már teljesen mindegy. Az ilyen embereket sosem tudod kirakni a gyerek miatt, azzal beeszik magukat mindenhová sajnos, olyanok mint a piócák.
2020. júl. 4. 13:54
2/25 anonim válasza:
ha utál téged nem kell ott élősködnie rajtad,én kibasznám mint macskát szarni.
2020. júl. 4. 13:56
3/25 anonim válasza:
egy intelligens ember nem kidobná a saját gyerekét és unokáját, hanem elvinné terápiára. Biztos nem valami jó így élnie, gyerek, apa nincs, ők az anyjánál. Ez mindenki álma, és ugrálnia kéne énekelve egész nap?
2020. júl. 4. 14:02
4/25 anonim válasza:
Egy intelligens ember nem ordítozik a nagyanyjával, aki erején felül segíti őket, eltartja a szros pcsáját.
Jó hogy nem már még a kérdezőt hozzuk ki hibásnak ebből is!
2020. júl. 4. 14:07
5/25 A kérdező kommentje:
Nem hajlando terapiara menni probaltam. En is egyedul neveltem egy ideig senki nem segitett. Nem az a megoldas hogy semmit nem tesz csak engem megtalal es utal.
2020. júl. 4. 14:08
6/25 anonim válasza:
Megértem, hogy a lányod, és támogatod, de ezt tényleg nem lehet kibírni. Tudom, hogy vannak ilyen emberek, de meg kell tanulnia uralkodnia magán. Mert sajnos a pici unokád is ezt látja. A helyedben ultimátumot adnék neki: vagy változtat a viselkedésén, moderálja magát, vagy mehet az útjára. Figyelmeztesd, hogy ha a hónap végéig nem látsz változást, akkor felmondod az albérletet, te mész egy kisebb helyre, őt meg majd kirakja a tulaj, mehet anyaotthonba.
2020. júl. 4. 14:10
7/25 anonim válasza:
Nem vagy köteles engedni, hogy veled éljen. Megmondod, mi a végső határidő (valami ésszerűt azért), és utána kiteszed.
De abba nem szólhatsz bele, hogyan nevelje a gyerekét.
2020. júl. 4. 14:13
8/25 anonim válasza:
Nem a nagyapja természetét örökölte, hanem lemásolta az anyja mintáját, egyedülálló anya. Ennyi történt, semmi több.
Nyilván nem te tetted ezt a helyzetet ilyenné, de az nem meglepő, hogy aki ezt látja annak fogalma sincs róla, hogy ez nagyon nem így van
Ha normálisan nevelted volna, akkor nem áll le alkeszekkel.
2020. júl. 4. 14:17
9/25 anonim válasza:
Ez az "xy ra utott"olyan jo duma elrontott nevelesre...
2020. júl. 4. 14:25
10/25 anonim válasza:
Azt mondanám, hogy végtelenül szégyeld el magad, hogy ennyire elrontottad azt a kincset/tálentumot, ami rád lett bízva.
Magyarul: ahogy nevelted a gyerekedet, ahogy tőrődtél vele, ahol erkölcsileg példát mutattál neki,ahogy családot, és mintát adtál neki ahogy "megtanítottad" hogy viselkedjen más emberekkel/szüleivel:
Az köszön vissza. No már most, sok mindent lehet mondani a fiatalokról, de az ilyen példáknál mint a tiéd is: Te vagy a felelős. Miattad tart itt, ahol tart. Ne rá mutogass, hanem iszonyatosan szégyeld el magad.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!