Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám mindíg meztelenkedik...

Anyám mindíg meztelenkedik előttem. Mit tegyek?19/F

Figyelt kérdés
Folyton előttem öltözik át.Hiába nem nézek oda,akkor is kellemetlen.Nem hord melltartót.Sokszor kint van a melle.A rövidnadrágból kilátszik mindene.Próbáltam beszélni vele,erre azt mondta,hogy nem nekem akar tetszeni.Milyen az ilyen szülő?Sőt azt hiszem,hogy miatta megundorodtam a nőtől.

2020. júl. 3. 16:38
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
28%
19 éves vagy. Költözz el otthonról, kezd el a saját életed. Akkor neked sem kell ezt nézned, és anyád is kényelmesen tud mászkálni a lakásban.
2020. júl. 3. 17:59
 22/28 anonim ***** válasza:
31%
Nekem az apukám szokta ezt csinálni . Olyankor inkabb oda se nézek
2020. júl. 3. 23:18
 23/28 anonim ***** válasza:
0%

Mivel hetente kiírod ezt, mozgatja a fantáziád rendesen. Szerintem anyád is szándékosan csinálja, nyilván látszik rajtad.

beszélj vele azt éljetek boldogan, csak ide ne tedd ki többet a vágyaidat.

2020. júl. 4. 00:21
 24/28 anonim ***** válasza:
14%
Mostoha anyad? Mert akkor gondolom,mit akar.
2020. júl. 4. 04:50
 25/28 anonim válasza:
0%
Legalább jó teste van anyukának?Küldhetnél róla pár fotót.Viszont látná magát valahonnan,leszokna a meztelenkedésről örökre.
2020. júl. 4. 06:11
 26/28 anonim ***** válasza:
0%
Pucérkodj te s ha kanosnak lát, talán másként tesz bár ezt már ne írd meg:DDD
2020. júl. 4. 10:33
 27/28 anonim ***** válasza:
25%
Az enyém serdülő koromban azért tette,mert már nagyon unta,hogy állandóan leskelődök.Így meg simán hozzászoktam a meztelenséghez.
2020. aug. 3. 12:06
 28/28 anonim válasza:
0%
mondd meg neki hogy bejon neked es nagyon megkivantad. hatha megnyomhatod a puncijat
2023. márc. 12. 20:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!