Anyám mindíg meztelenkedik előttem. Mit tegyek?19/F
Figyelt kérdés
Folyton előttem öltözik át.Hiába nem nézek oda,akkor is kellemetlen.Nem hord melltartót.Sokszor kint van a melle.A rövidnadrágból kilátszik mindene.Próbáltam beszélni vele,erre azt mondta,hogy nem nekem akar tetszeni.Milyen az ilyen szülő?Sőt azt hiszem,hogy miatta megundorodtam a nőtől.2020. júl. 3. 16:38
21/28 anonim válasza:
19 éves vagy. Költözz el otthonról, kezd el a saját életed. Akkor neked sem kell ezt nézned, és anyád is kényelmesen tud mászkálni a lakásban.
22/28 anonim válasza:
Nekem az apukám szokta ezt csinálni . Olyankor inkabb oda se nézek
23/28 anonim válasza:
Mivel hetente kiírod ezt, mozgatja a fantáziád rendesen. Szerintem anyád is szándékosan csinálja, nyilván látszik rajtad.
beszélj vele azt éljetek boldogan, csak ide ne tedd ki többet a vágyaidat.
24/28 anonim válasza:
Mostoha anyad? Mert akkor gondolom,mit akar.
25/28 anonim válasza:
Legalább jó teste van anyukának?Küldhetnél róla pár fotót.Viszont látná magát valahonnan,leszokna a meztelenkedésről örökre.
26/28 anonim válasza:
Pucérkodj te s ha kanosnak lát, talán másként tesz bár ezt már ne írd meg:DDD
27/28 anonim válasza:
Az enyém serdülő koromban azért tette,mert már nagyon unta,hogy állandóan leskelődök.Így meg simán hozzászoktam a meztelenséghez.
28/28 anonim válasza:
mondd meg neki hogy bejon neked es nagyon megkivantad. hatha megnyomhatod a puncijat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!