Anyám mindíg meztelenkedik előttem. Mit tegyek?19/F
Nem akarok genyó lenni, de valahol az nem normális SZERINTEM, ha van egy fia a házban és így flangál.
Ha egyedül van vagy párjával, az oké, de szerintem ne mutogassa ennyire magát a gyereke előtt.
Nyáron is melltartó minimum vagy top SZERINTEM.
De amúgy ne nézz oda, takard el a szemed, vagy szólj be neki valamit, hogy lehetne rajta pénzt keresni, ha ellőnél pár fotót róla. Akkor lehet megsértődik és leszokik róla.
Nem több a filléreseknél, vagy valami ilyet.
Számomra mind nőben, mind férfiban gusztustalan az ilyen, az meg nagyon csúnya ha rajtad éli ki a tetszelgését, mert más esetleg nem néz rá.
Az, hogy családtag (anya, apa, testvér) előtt nem szégyellősködünk, alap. (legalábbis én így nőttem fel) Ez nyílván nem azt jelenti, hogy szándékosan mutogatom magam, csak nem jövök zavarba, ha pl bejön miközben fürdök.
Ha irritál, vagy úgy érzed konkrét neked szól a pucérkodás, szólj neki! Nyomatékosan és többször! Közöld vele, hogy neked ez kellemetlen. Bár, az hogy "a rövidnadrágból kilátszik mindene" bennem további kérdéseket vet fel..
Én nem láttam még hasonló kérdést itt, de nyilván azért teszi fel sokszor, ha felteszi a kérdező, mert választ szeretne kapni. Az meg nem válasz, hogy "láttuk már a kérdésed, mit akarsz".
Engem is zavart egyébként, most is zavar ez, és szerintem a nőkhöz való viszonyomra is kihatott valamennyire. Mit nézzek más nőkön, ha ugyanazt látom rajtuk, mint anyámon? Régebben így voltam ezzel, megláttam egy pucér nőt és az jött le, hogy anyám is ilyen.
Valóban a kicsit sértő megjegyzések segítenének ezen, ahogy írta valakii. Vagy, ha elköltözöl otthonról. Sajnos sok szülőre egyáltalán nem lehet hatni, nem akarnak tudomást venni arról, hogy a gyerekük nem gép, aki úgy reagál minden dolgukra, ahogy elképzelték, és ez sem érdekli anyádat. A megoldás a külön költözés. Gondolom, akkor meg amiatt sírna, hogy miért hagyod magára, milyen szemét vagy, de hát neked is jogod van teljes életet élni és nem olyan gépként élni, amilyet ő elképzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!