Anyám mindíg meztelenkedik előttem. Mit tegyek?19/F
Emberek azt azért ne keverjük már, hogy anya-lánya, és apa-fia, mert ugyanazt látják.
Az meg már gáz, pont ezek miatt, ha anya mutogatja magát a fiának, vagy apa a lányának, mert nem fog normális testképe kialakulni az embernek és nem is fejlődik ki neki az, hogy a másik teste "tabu" téma minimálisan.
De érted, ezért pontoznak le amúgy, mert leírtam, hogy nem épp faja :D
Nem mint ha érdekelne, de nagyon fura hozzáállások vannak itt azért, ezen fogom csak a fejem :D
Mindenhol más a szokás, de itt is arról van szó, hogy csorbít a kérdezőn ez a viselkedés.
Teljesen, mindegy hogy mindig is így volt, vagy ez egy új helyzet, semmiképpen sem normális!
A szexuálpszichológusok szerint sem!
Ha mindig is így volt, tehát a gyerek kisgyermek korában megszokhatta a látványt, az sem egészséges és különösen 12-15 éves kor között okozhat neki problémákat, amikor kialakul a szexuális orientációja, illetve ízlése
Például komoly bűntudatot okozhat neki, ha szexuálisan felizgul a saját anyjára, ami ilyen helyzetben nem az Ő hibája lenne, emiatt pedig a későbbi viszonya a nőkhöz, illetve a szexualitáshoz megváltozhat...
De ez csak egy féle lehetséges negatív befolyásolás, az 1000+ közül.
Nálunk speciel sosem volt tabu a meztelenség, nem kezdtünk sikítozni, ha bejött valaki a szobába miközben öltöztünk, mégis teljesen egészseges szexualis életem van.
A melltartó pedig vegképp értelmetlen elvárás, a hályas nagybátyámnak több melle van nalam mégsem mondja senki, hogy csapjon fel egy melltartót, szerencsére nálunk nincs ilyen hiszti, így engem is bekén hagynak.
Nyílván nem mászkálunk direkt alsó nélkül a masik előtt, de nincs világ vége, ha véletlenül rányitunk a másikra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!