Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Tartsam apamekkal ezek után a...

Tartsam apamekkal ezek után a kapcsolatot?

Figyelt kérdés
Apam 1 eves korom ota nem volt jelen az eletunkben. Anyukam nevelt fel. Soha, meg csak gyerektartast sem fizetett, se nekem se a noveremnek, akit az anyukam elotti volt felesege nevelt. Mar vagy 16 eve van neki uj felesege, akitől van kozos gyerek. Az a gyerek megkap mindent. Pár hónapja elkezdtem apammal levelezni es meghivtak karácsonyra hozzajuk. El is mentem, 2 napot maradtam. Tudom , hogy nem illik az értéket nézni, de a feltesomnak a fa alatt volt egy uj iphone, nekem meg egy H&M felső, ami kb 5000ft. Csak en reagalom tul vagy tényleg degradalo volt ez toluk? A feleseg vette szerintem az ajandekokat, nem apam, de akkor is. Es folyamat a feltesomrol beszéltek, hogy igydkeznek mindent megadni neki, jovore kap egy autót higy minél elobb belejojjon a vezetesbe es addig nem nyugszanak mig nem lesz a fiuknak saját lakasa. Ezt ugy mindtak nekem, mintha en nem is lennek apam gyereke. De ott van még a masik tesom is, aki szintén semmit se kapott soha, meg egy csokit se apamtol gyerekkent. Ti mit tennetek a helyemben ?

2020. júl. 1. 08:30
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
60%

"Remelem aki őket védi hasonlót fog tapasztalni az életben! Bár nem kivanok senkinek ilyet"

A kettő egyszerre nem lehet igaz.

"ilyenek a magyarok..."

Ezzel meg éppen szembe köpted magadat...

Inkább vonulj vissza, és tedd túl magad az apádon...

2020. júl. 1. 17:38
 42/43 anonim ***** válasza:
IlNa egy kicsit túltoltad, milliomos vállalkozó? A kérdésedben még aztvírtad, hogy a gyereknekbpróbálnak összeszedni egy lakásra valót, most pedig Porsche, Ausztriai lakóparkok építése. Az én apám, tényleg milliárdos volt, a féltestvéreim többszázmilliós ingatlanokat laptak már 20 évesen a 2. kerületben. Én semmit, de szó szerint, pedig lett volna miből. Nem is tartottam vele a kapcsolatot, nem is puncsoltam volna neki. Te se tedd, neked semmi nem fog onnan leesni. A pároméknál hasonló volt a szitu, mint nálatok, csak egy idő után már éreztették is vele, hogy ő nem igazi gyerek, kb., mintha idegen lett volna. Én mondtam a páromnak, hogy hanyagoljuk a találkozást velük, mert annyira kínos. Persze vissza is halottam, hogy én vagyok az oka, hogy nincsenek jóban. Ez annyira van így, hogy mikor a párom felhívta, hogy megszületett a 2. gyerekünk, az apja azt mondta a telefonba, hogy biztos azért keresi, hogy örökölhet e, hogy él e még az apja. Soha egy fillért nem kért és már jó sok éve tudta a párom, hogy onnan nem örököl, mert amiko újra felvették a kapcsolatot, a húga expasija elmesélte nekünk, hogy mindent a húgára írattak, nehogy örököljön.
2020. júl. 1. 21:42
 43/43 Krande ***** válasza:

A H&M pólón ne akadj ki, egy vadidegennek vette. Főleg, hogy arra nem volt képes, hogy azt megvegye, hiszen írtad, hogy a feleségétől kaptad, akinek gondolom még idegenebb vagy, mint neki.

Viszont ha szóba hozza az órát, elmondhatod, hogy szerinted az elmaradt gyerektartást számolva még ő tartozik neked néhány órával.

2021. máj. 14. 00:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!