Tartsam apamekkal ezek után a kapcsolatot?
Figyelt kérdés
Apam 1 eves korom ota nem volt jelen az eletunkben. Anyukam nevelt fel. Soha, meg csak gyerektartast sem fizetett, se nekem se a noveremnek, akit az anyukam elotti volt felesege nevelt. Mar vagy 16 eve van neki uj felesege, akitől van kozos gyerek. Az a gyerek megkap mindent. Pár hónapja elkezdtem apammal levelezni es meghivtak karácsonyra hozzajuk. El is mentem, 2 napot maradtam. Tudom , hogy nem illik az értéket nézni, de a feltesomnak a fa alatt volt egy uj iphone, nekem meg egy H&M felső, ami kb 5000ft. Csak en reagalom tul vagy tényleg degradalo volt ez toluk? A feleseg vette szerintem az ajandekokat, nem apam, de akkor is. Es folyamat a feltesomrol beszéltek, hogy igydkeznek mindent megadni neki, jovore kap egy autót higy minél elobb belejojjon a vezetesbe es addig nem nyugszanak mig nem lesz a fiuknak saját lakasa. Ezt ugy mindtak nekem, mintha en nem is lennek apam gyereke. De ott van még a masik tesom is, aki szintén semmit se kapott soha, meg egy csokit se apamtol gyerekkent. Ti mit tennetek a helyemben ?2020. júl. 1. 08:30
11/43 A kérdező kommentje:
Mert azota voltak még huzasaik, amikből most lett kicsit elegem.
2020. júl. 1. 09:08
12/43 A kérdező kommentje:
Pl annak idejen hagyott itt teljesen veletlen egy arany órát, ami még nagymamame volt es en azt azota őrzöm, mert ez az egy dolog van, ami rá emlekeztet es most kéri tőlem vissza.
2020. júl. 1. 09:10
13/43 A kérdező kommentje:
8/12es! Hát az apai szeretbol nincs is csömöröm! ;) Úgyhogy, akkor vedd ugy hogy csak a pénz kell nekem biztosan!
2020. júl. 1. 09:14
14/43 anonim válasza:
Én nem is mentem volna oda karácsonyozni.
15/43 anonim válasza:
"most kéri tőlem vissza"
Hát csak ne kérje.
Úgy csináld, hogy minél inkább megmaradjon a lelki nyugalmad.
16/43 anonim válasza:
Szerintem az ajándék nem volt degradáló. 1 éves korod óta nem tartjátok a kapcsolatot. Kvázi idegen, meg az új családja is.
Az gáz volt, hogy egyfolytában a tesódról beszélt, és nem téged akart megismerni.
Én nagyon jól meglennék nélküle, mint ahogy eddig is. De nem az ajándék miatt.
17/43 anonim válasza:
16ossal egyet értek, az igaz hogy foglalkozhattak volna veled jobban amikor ott vagy, de a féltesód ajándékát ne mérd a tiédhez, nyilván közösen vették neki, az új feleség neked nem is rokonod, apukádat se nagyon ismered, nem ő nevelt.
18/43 A kérdező kommentje:
Szerencsére anyukam es jelenlegi ferje sose tett különbséget a masik feltesom es köztem.Utoslo! Tudod, lehet ezt így is csinalni!
2020. júl. 1. 10:37
19/43 anonim válasza:
Hát igen, de velük élsz, pont ezt mondom. Ők nevelnek, tőlük megkapsz mindent, nyilván a nevelőapád úgy tekint rád, mint a sajátjára. Elárulom neked, hogy az én nevelőapám is többet költ rám és fontosabb vagyok neki, mint a vér szerinti gyerekei, mivel velünk él, egy család vagyunk. Akárhogy is mindenkinek az az első akikkel együtt él, ezen kár lovagolni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!