Tartsam apamekkal ezek után a kapcsolatot?
31 Van aki átlát ilyen pitiáner játékokon, van aki meg nem ember.
Az ilyen anyának semmiképpen nem mondható, még akkor sem ha rakás gyereket szül, aki egy másik gyerekkel így bánik. Nekem ez a véleményem, még akkor is ha ez neked nem tetszik.
Szegeny nonek mi koze apad es a te viszonyodhoz. Ha jol ertem apad lehet semmit se tett volna neked a fa ala, az a szamodra teljesen idegen no, meg apad helyett probalt valami semlegeset de hasznosat venni. A H&M meg draga banyek. Amiota plazakban kell vasaroljak megtanultam a legolcsobb a newyorker de utana c und a es h und m jon..ahol egy utolso kis gyerekkabat is 10.000 juj.
Az iphonet meg bizonyara mar egy eve beigertek a feltesonak es lehet nem kapott semmi kast az evben vagy honapokig sporoltak ra neki.
Szerintem az nagyon gaz elvaras reszedrol es azt mutatja kozel se vagy felnott gondolkodasu még, ha szerinted apadnak a kimaradt eveket kompenzalnia kellene es mondjuk az elso adando alkaommal draga ajandekot vartal volna el. Masreszt apad is megeri a penzet, hogy nem tudottjobb temat talalni, mint azt a csaladjat, ahol maximalisan gondoskodio a gyerekerol, mikozben teged 1 evesen otthagyott. De lehet csak ennyire intelligens vagy az még kinosabb lett volna ha a jelenlegi csaladja elott arrol kerdezget, hat es te hogy boldogultal nelkulem, milyen a mostohafaterod o vesz neked iphonet mint en itt az enyemnek vagy nem? Huhhat en se feszegetnem a helyeben foleg ha te meg mondanad igen apa o helyetted is apam volt tizenevig.
Tehat apukaddal kettesben kellene talalkoznod es ugy beszelgetni egyszer a regmultrol es a serelmeidrol es megkerdezni o mit erzett vagy erez most? Aztan ha ezt sikerul atragni veszekedes nelkul objektiven, akkor johet az ismerje meg a ket felnott ember egymast es ha szimpatikusak vagytok egymasnak es talaltok kozos hullamhoszt, akkor tartsatok rendszeresen a kapcsolatot ha nem akkor marad a szulinap es karacsony udvariassagi telefonhivas.
Egy erdekesseg tolunk. Nagyapam 1 evesen otthagyta a fiat es feleseget. Nem is tartottak sose a kapcsolatot ugy jo 50 evig. Aztan egyszer csak ujra osszeismerkedtek...na reszletekbe nem megyek bele. De megtudtam a nagyapamtol mar felnottkent, hogy egyszer hazament es a szep feleseget a kisgyermeke bolcsoje mellett talalta egy vadisegen pasival egy agyban. Es annyira megalazva erezte magat, hogy osszepakolt es elment. Orokre.
Tehat te nem tudhatod mi miert tortent edesanyaddal es edesapaddal akkoriban. Mindegy mit mond az egyik vagy mindketto, sajnos nem lehettel a helyukben igy nehez megerteni a donteseiket es megbocsajtani nekik.
Ha neked ez akkora serelem, akkor ujabb 10 ev mulva fuss neki az apaddal valo ismerkedesnek.
Ja az ora.. hat jegeld az ugyet es ha ujra kerdezne mond megnezed otthon, de multkor nem talaltad es fogalmad sincs hop lehet. Nehogy visszaadd neki.
kérdezd meg apádat, hogy esetleg nem tervezi bepótolni az évek alatt elmaradt gyerektartéást egyben?
jó, nyilván, ne direktbe ezzel kezzd :-) de megbeszéltétek ti a múltat? Elmondta neked, hogy miért nem keresett, és miért nem fizetett? Meg hogy miért bukkant most fel? Mit szeretne? Bepótolni az elmaradt időt, megismernitéged, vagy arra számít, hogy öreg korában te fogod majd ápolni? Mert nem mindegy.
Beszélgessetek kettesben, új feleség és gyerek nélkül, és akkor te is elmondhatod neki, hogy milyen élete volt, és rosszul esik, hogy kevesebbet érsz, mint a legújabb gyereke. Meg lehet ezt beszélni felnőtt módra is.
És akkor meglátod, érdemes-e a továbbiakban foglalkozni vele, vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!