Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Tartsam apamekkal ezek után a...

Tartsam apamekkal ezek után a kapcsolatot?

Figyelt kérdés
Apam 1 eves korom ota nem volt jelen az eletunkben. Anyukam nevelt fel. Soha, meg csak gyerektartast sem fizetett, se nekem se a noveremnek, akit az anyukam elotti volt felesege nevelt. Mar vagy 16 eve van neki uj felesege, akitől van kozos gyerek. Az a gyerek megkap mindent. Pár hónapja elkezdtem apammal levelezni es meghivtak karácsonyra hozzajuk. El is mentem, 2 napot maradtam. Tudom , hogy nem illik az értéket nézni, de a feltesomnak a fa alatt volt egy uj iphone, nekem meg egy H&M felső, ami kb 5000ft. Csak en reagalom tul vagy tényleg degradalo volt ez toluk? A feleseg vette szerintem az ajandekokat, nem apam, de akkor is. Es folyamat a feltesomrol beszéltek, hogy igydkeznek mindent megadni neki, jovore kap egy autót higy minél elobb belejojjon a vezetesbe es addig nem nyugszanak mig nem lesz a fiuknak saját lakasa. Ezt ugy mindtak nekem, mintha en nem is lennek apam gyereke. De ott van még a masik tesom is, aki szintén semmit se kapott soha, meg egy csokit se apamtol gyerekkent. Ti mit tennetek a helyemben ?

2020. júl. 1. 08:30
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
58%

A helyedben el sem mentem volna, ráadásul pont karácsonykor. Csodálkozom, hogy anyukád ezt hagyta.

Az "ajándék" meg rafinált "ajándék" volt.Pontosan ez volt a mostohád célja, különben ha nem ez lett volna, ő maga fordított volna figyelmet arra, hogy ekkora különbség ne legyen.Lévén "anya", és neki is van gyermeke, át tudja érezni egy gyermek érzését-ha akarja.

Ez aljas húzás volt, és nagyon nagyon övön aluli.Te pedig szépen belegyalogoltál a csapdájába, aminek most iszod a levét.

2020. júl. 1. 11:00
 22/43 anonim ***** válasza:
37%

Kerdezo, en megertelek...de! Mi a fittyfenenek kezdtel levelezni egy olyan emberrel, aki eveken at tojt rad magasrol?!

Az a baj, hogy latszik, hogy mindezt csak az anyagiak miatt teszed...es igy gazos! Nem azon vagy felhaborodva, hogy erzelmileg nem tamogatott..hogy nem probal kialakitani egy igazi apa-gyerek viszonyt, hanem a penz, a penz...

Az aranyorat pedig meg sem kellett volna emliteni!

2020. júl. 1. 11:42
 23/43 anonim ***** válasza:
75%
Utolsó, mert gondolom szereti az olyan alakokat akik semmibe veszik őt. Az apádnak, bármilyen csúnyán hangzik is, de te nem vagy a gyereke, csak biológiailag,ezt éreztetik veled. Ne alázd meg még jobban magad.
2020. júl. 1. 11:50
 24/43 anonim ***** válasza:

23 *ezt éreztetik veled

Nem, csak a mostoha.

2020. júl. 1. 11:57
 25/43 anonim ***** válasza:
100%

Csak a visszakért órához, mert a többi betűket sem érdemel:

"Hát bocs, de azt eladtam, mert enni kellett valamit, miután az apám magára hagyott tartásdíj meg minden nélkül..."

2020. júl. 1. 12:03
 26/43 anonim ***** válasza:
77%

Egyébként a gyerektartás fizetése nem opcionális hanem kötelező, levonják a fizetéséből, ha pedig nem fizet, peres úton bevasalják rajta visszamenőleg is.

Szerintem az ő oldalukról érthető, hogy nem iphone-t vettek neked, hiszen alig ismer. Nem ezen lennék kiakadva a helyedben, hanem azon, ha nem keresi a kapcsolatot veled, és nem akarja pótolni a kiesett éveket. De láthatóan te is meg faterod is a tárgyak értékéig láttok, abban méritek a kapcsolat minőségét.

Fordítsuk meg a kérdést: ha iphone-t kapsz, akkor is ki lennél akadva az utána következő húzásai miatt, vagy egy drága mobillal megvásárolta a bocsánatodat?

2020. júl. 1. 12:22
 27/43 anonim ***** válasza:
26 Ilyen mostoha "anyuka" mellett nem is csodálkozom
2020. júl. 1. 12:24
 28/43 anonim ***** válasza:
74%
Amúgy most mért is a mostoha van szidva? Ha jól vettem ki azt a felsőt is ő vette neki, nem az apja
2020. júl. 1. 12:49
 29/43 anonim ***** válasza:
8%
28 Mert aljas, embertelen, és alattomos.
2020. júl. 1. 12:53
 30/43 anonim ***** válasza:
72%
Nekem az a véleményem, hogy nem érdemes olyan szekér után futni, ami nem vesz fel. Engem is otthagyott kisgyerekként az apám, van új családja, de nekem soha nem kellene tőle semmi, inkább éhen halnék. Örömmel tölt el a tudat, hogy bár itt a földön nem fog megbűnhődni, a pokolban majd megkapja a magáét a rohadék. Ne kepessz már a köcsög apád után, legyen már benned büszkeség! Hagyd a rohadékot a fenébe!
2020. júl. 1. 13:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!