Nagyon gáz ha nem ülöm végig apám szívműtétjét
hanem csak munka után megyek be hozzá a kórházba?
A 11-es komment alapján azt sem értem, mi a frászért tartod egyáltalán vele a kapcsolatot. Az örökségért? Felesleges, az új nő már elintézte, hogy ne kapj semmit.
2020. jún. 30. 12:17
22/38 A kérdező kommentje:
21. A feltételzést is kikérem magamnak! Nekem nem kell semmi az apamtól! Van saját lakásom amit önerőből vettem és sosem kértem senkitől pénzt és nem is fogok! Egyébként sem gazdag az apám de amije van azzal azt csinál a felesége amit akar én biztos nem fogok kopogtatni érte. Bármilyen furcsa és bármennyire nem akarom, hogy így legyen szeretem az apámat. Csak már próbálom megvédeni magam a sérülésektől.
23/38 A kérdező kommentje:
Érdekes, hogy ha az anyámról lenne szó fel sem tettem volna ezt a kérdést. Egyértelmű lenne hogy mennék vele reggel és végig ott lennék.
Az nem opció, hogy nem ülsz ott végig, de elkéredzkedsz hamarabb, hogy mire végre, addigra ott legyél? Úgy, mint ő neked a másodiknál, amit említettél.
(Egyébként ha mindig ott van nálad, akkor csak fontos vagy neki valamennyire.)
2020. jún. 30. 12:45
Miért kéne végigülnöd a műtétjét? Bent úgysem leszel, mikor dolgoznak rajta. De ha ott is lennél, csak hátramozdító lennél. Menj be munka után és kész.
Gondolom a felesége tett megjegyzést erre, azért írtad ki a kérdést.
Hát, eddig se kedveltétek egymást, biztos örül, hogy most ezen piszkálódhat.
Arra a 6 nap szabadságodra sokkal nagyobb szükség lehet, amikor apukádat hazaengedik a kórházból. Erre gondolj!
2020. jún. 30. 12:47
Ja, most olvastam 11-es kommentedet:
"2 évesen lemondott rólam a válásnál."
Ezek után semmiféle erkölcsi kötelességed nincs iránta!!!
2020. jún. 30. 12:49
szerintem inkább máshol üld el ezt az időt, pl egy pszichológusnál.
2020. jún. 30. 13:13
NEM bunkóságból írtam. A legjobb lenne, ha tenne rád havonta is, akkor talán sikerülne elengedned. Ha látnád, hogy nem érdekled. Még ez a nő se ért el többet nála,hogy foglalkozzon veled vagy nem is akart, legyenek meg együtt
2020. jún. 30. 13:14
Nem lenne bűntudatom, mert ha ott is ülnék a folyosón, akkor talán életbenmaradna? Ugye, hogy nem! Műtét előtti nap is lehet sikeres műtétet kívánni, nem tudom miben lenne könnyebb, ha ott ülnék a folyosón, a műtött úgysem tud róla, én nem látom a műtét alatt, a műtét közben nem ébred fel, hogy hupsz elköszönök mert nem fog sikerülni a műtét, megyek meghalni... Aki szerint bűntudata lenne a kérdezőnek, ha nem ülne ott a folyosón a műtét alatt, ők kérem indokolják meg, miért?
2020. jún. 30. 13:42
29, azért, mert a kérdező 10+ komment után írta meg, hogy igazából nincsenek is jóban.
2020. jún. 30. 13:48
Kapcsolódó kérdések: