Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nagyon gáz ha nem ülöm végig...

Nagyon gáz ha nem ülöm végig apám szívműtétjét hanem csak munka után megyek be hozzá a kórházba?

Figyelt kérdés
A járvány miatt csak 6 nap szabim maradt egész évre mert kivetették. Nem akarok kivenni belőle. A felesége ott lesz végig, akivel nem kedveljük egymást, szóval emiatt sem szeretnék annyira ott lenni. Amúgy nem életmentő műtét lesz "csak" megnyitnak egy kisebb eret, bár ez talán lényegtelen is.
2020. jún. 30. 11:29
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
14%
Abba gondolj bele, hogy ha nem sikerül a műtét, akkor erre a kérdésre mit fogsz válaszolni, ha kérdeznek.
2020. jún. 30. 11:33
 2/38 anonim ***** válasza:
32%
Hát, egy szívműtét azért nem kis dolog.... A magánügyed, hogy ott akarsz e lenni a kórházban vagy sem. Én ott lennék. Nekem többet érné a tudat, hogy ha gond van, a közelben vagyok, minthogy legyen majd egy plusz nap szabadsagom. De te majd eldöntöd, mit akarsz csinálni.
2020. jún. 30. 11:33
 3/38 anonim ***** válasza:
88%
Teljesen felesleges ott tördelni a kezeidet egész nap. Ha tudsz a munkára figyelni, és a feleség azonnal hív, ha van valami, akkor nyugodtan menj be dolgozni.
2020. jún. 30. 11:36
 4/38 A kérdező kommentje:
A műtét sikerülni fog ez nem kérdés. Nagyon jó orvosai vannak akik már végrehajtottak rajta korábban egy életmentő műtétet. Ez azért lesz hogy tökéletesen működjön a szíve. De ha nem csinálnák is élhetne teljes életet csak rosszabb tehetbírással. De ha meghalna ahogy írod első. Akkor mit tudnék csinálni ha ott vagyok?
2020. jún. 30. 11:38
 5/38 anonymousreview60 ***** válasza:
21%

Ha apámmal jó a viszony (nekem nagyon távolságtartó volt), akkor

1. utólag nagyon nehéz lenne elszámolni magammal, ha mégis lenne valami gebasz/meghal, és én nem lettem volna ott még az utolsó órákban, így én inkább ott lennék,

2. és ha kell majd még szabadság, akkor azt fizetés nélkülire venném ki a későbbiekben.

Ez csekély áldozat egy életen át tartó lelkiismeretfurdalás ellenében.

2020. jún. 30. 11:39
 6/38 anonim ***** válasza:
96%
Műtét előtt és után meglátogatnám. Középsuliban a fél családom felváltva volt kórházban, amikor tudtam, mentem, de csak ezért egyszer sem hiányoztam. Ha haldokolna, persze azonnal mennék.
2020. jún. 30. 11:40
 7/38 anonim ***** válasza:
40%
Hát, nekem anyósomat műtötték fél éve. Laparoszkopias műtét volt felszínes altatással. Anyós 74 éves, makkegészséges, kb 0% esélye volt annak,hogy barmi komplikáció lép fel. Én kísértem be a műtéti előkészítésre, én vártam, amikor kihozták az őrzőbe. A műtét idejét is végig ültem, sőt azt a pár órát is, amíg megfigyelés alatt volt, hogy haza engedik e. A férjem egészségügyi ok miatt nem tudott ott lenni, a másik fia meg magasról xart rá akkor is. Én meg úgy voltam vele, Baxus, a férjem anyja, ha valami tortenik, tudja, hogy van ott vele valaki....
2020. jún. 30. 11:47
 8/38 anonim ***** válasza:
91%
Felesleges ott ücsörögni, műtét után majd bemész hozzá.
2020. jún. 30. 11:49
 9/38 anonim ***** válasza:
89%
Én nem értem, hogy merül föl egyáltalán, hogy ott ülj? Az én apukámnak több katéteres szívműtéte is volt az elmúlt fél évben, de bennem nem merült föl, hogy ezalatt a kórházban meresszem a hátsó felem. Persze, minden családban mások a szokások, de nálunk ez föl sem merülne.
2020. jún. 30. 11:50
 10/38 anonim ***** válasza:
87%

De hát hetes, ott van a felesége vele! Minek üljön ott a gyerek is? Akkor már miért nem ül ott a testvére, az unokafivére, meg a szomszéd Gizi?

Nem haldoklik, rutinműtét, vagy legalábbis nem tűnik komplikáltnak, ne legyünk már ennyire képmutatók.

2020. jún. 30. 11:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!