Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nagyon gáz ha nem ülöm végig...

Nagyon gáz ha nem ülöm végig apám szívműtétjét hanem csak munka után megyek be hozzá a kórházba?

Figyelt kérdés
A járvány miatt csak 6 nap szabim maradt egész évre mert kivetették. Nem akarok kivenni belőle. A felesége ott lesz végig, akivel nem kedveljük egymást, szóval emiatt sem szeretnék annyira ott lenni. Amúgy nem életmentő műtét lesz "csak" megnyitnak egy kisebb eret, bár ez talán lényegtelen is.
2020. jún. 30. 11:29
1 2 3 4
 11/38 A kérdező kommentje:
Mikor "haldoklott" azonnal elkéretzkedtem és mentem a kórházba. Meglátogatni előtte nem tudom mert a feleségével az ő lakásában él. Oda nem mehetek. Amúgy apám nem érzem, hogy szeret engem, nem büszke rám, meg sem szokta kérdezni hogy vagyok, telefonon szoktunk beszélni kb hetente de elmondja amit akar aztán a mondatom közepén elköszön. :/ Néha segít egy két dologban de alig lehet vele beszélgetni hiába próbálkozom. 2 évesen lemondott rólam a válásnál. Sosem volt bensőséges viszonyunk. Az új családjához kötődik csak. Néha olyan mintha egy idegen lenne. Nekem mégis bűntudatom van meg dillemázom végig üljem e a műtétjét. De az eddigieket végig ültem és inkább azt éreztem a terhére vagyok minthogy örülne. Nem tudom. Nyilván ha a felesége nem lenne ott akkor egyértelmű lenne, hogy én igen. De így nem tudom mennyi értelme lenne.
2020. jún. 30. 11:52
 12/38 anonim ***** válasza:
19%

10!

Nem tudom, nekem csak egy apám van, bizony ott ülnék, ha műtenék. A feleségével együtt, akkor is, ha utalnam. A többi rokon azért nem kell oda, velük nyilván nem oylan közeli a kapcsolat

2020. jún. 30. 11:53
 13/38 anonim ***** válasza:
83%
Annyira idegesítő, amikor az ilyen információk, kint amit a 11.-ben leírtál nincsenek eleve benne a kérdésben. Mivel nyilvánvalóan kb xartok egymásra, nem kell ott lenned.
2020. jún. 30. 11:55
 14/38 anonim ***** válasza:
87%

Na így meg pláne minek ülnél ott? -_-

12! És mondd csak, pontosan mi az a műtét, aminél még ott kell ülni? Orrpolip ér? Elálló fül? Szemölcs? Gyökérkezelés?

2020. jún. 30. 11:55
 15/38 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd meg tőle. Ha szeretné, hogy ott légy, akkor legyél ott. Ha mindegy neki, akkor technikailag felesleges, de gondold végig, hogy ha valami nem sikerül, akkor magaddal hogyan számolsz el. (Mivel a jelenlétem nem tesz hozzá semmit a műtét sikeréhez én nem várnám végig)
2020. jún. 30. 11:57
 16/38 anonim ***** válasza:
97%
Attól, hogy ott ülsz a folyosón, a műtét nem sikerül se jobban se rosszabbul. Ha jól sikerül utána még pár órát aludni fog, utána mehetsz hozzá. Ha esetleg valami gáz van, akkor meg úgyse engednek be.
2020. jún. 30. 11:57
 17/38 A kérdező kommentje:
Amúgy ő végig ülte az én két műtétemet. Illetve a 2.at nem tudom mert ott én kértem, hogy ne jöjjön be előtte reggel mert úgyis hulla ideges leszek meg bekábítanak semmi értelme, higy ott üljön 3 órá annak sem. De a végére már ott volt. Bar abbak sem volt részemről sok értelme mert alig voltam magamnál nem is emlékszem. Anyám csak délután jött mindkét alkalommal, mert nem az a korán kelő típus és neki nincs kocsija messze volt a kórház. Meg nem akartak találkozni apámmal mert utálják egymást. Én nem haragudtam rá ezért. Pedig az súlyosabb műtét volt. Nem éreztem, hogy jobb lenne bárkinek ha ott ülnének a folyosón. Ha meghaltam volna sem tudtak volna mit tenni. De amúgy apám csaladjánal ez a szokás. Az első műtétjénél ott ült az egész család. Felesége mostoha lánya, én. Aztán megnezni sem tudtam mert úgy ellepték ezek ketten hogy esélyem nem volt 2 mondatot szólni hozzá.
2020. jún. 30. 12:03
 18/38 A kérdező kommentje:
Amúgy a felesége mindenhova megy vele a fogorvoshoz is. Azt is végig üli. Komolyan.
2020. jún. 30. 12:05
 19/38 A kérdező kommentje:
13. Én nem xarok rá. Csak pocsekul érzem magam attól, hogy azt érezem nem vagyok neki fontos és tehetetlen vagyok az ügyben. Azt sem tudom mit gondol mert nem lehet belőle kihúzni semmit.
2020. jún. 30. 12:08
 20/38 anonim ***** válasza:
9%

"Amúgy a felesége mindenhova megy vele a fogorvoshoz is. Azt is végig üli. Komolyan."

Na és ezzel mi a probléma ? Az én férjem is ott ül velem, mert tudja hogy eszméletlen modon felek tőle

14!

Ha szeretek valakit és minimális esély is van rá, hogy az adott műtét közben meghaljon, akkor ott leszek vele.

2020. jún. 30. 12:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!