Mi a franc baja van anyámnak?
Folyton csak bemeséli magának, hogy mindenki mennyire rossz vele, hogy milyen csúnyán beszélünk vele, miközben tiszta fura egyik pillanatról a másikra változik a hangulata.
A kresz vizsgámra készülök és kérdezget, hogy maszkod lesz? kesztyűd lesz? Én meg válaszolok, hogy igen, megvannak. De ő nem hagyja abba, olyan hanon modja, hogy "aha, hát jó", hogy ilyen direkt sértődött mártírkodós lesz. Én akkor felállok, mondom ,hogy jó, megmutatom és akkor megnyugodhatsz. Tessék itt van. Erre anyám kérdezi: És hogyan fogod magaddal vinni? én: hát.. a zsebemben. És már megint olyan fura lesz. mintha ilyen sértődött lenne. "aha". mondja. Én ekkor, mivel tudom ,hogy nő, ezért hiába várom ,hogy elmondja mi a baja, ezért mondom: vigyek nekik külön táskát? úgy jobb lenne neked? Erre felcsattan, ohgy nem kell! azt csinálsz amit akarsz!
Én meg már akkor folyton kérdezgetem, hogy anyaaa. mi a baj? mondd már el kérlek! És csak kinyög annyit, hogy hát az, hogy mindenki így beszél velem. erre én: nem anya, te beszélsz így az emberekkel. olyan hangon beszélsz velem, hogy lehetetlen nem emgsajnálni és úgy kezelni mint egy 3 évest,emrt magadtól semmit nem mondasz, de elvárod, hogy a gondolatodat olvassák. Nem jó az, hogy a zsebemben viszem a maszkot, kesztyűt és a személlyit, akkor viszem táskában, de az se jó. Mit akarsz?
Erre mégjobban megsértődik és mondja ,hogy Azt csinálsz amit akarsz, engem nem érdekel.
MI A BAJA??? Lehetetlen kideríteni. van egy tesóm, ő se meg a fater sem érti, hogy mi a baja. Tanácstalanok vagyunk! Megsértődik, ha mondok valamit, aztán ha az van amit ő akar, akkor meg az se lesz jó a végén.
Olyan fura, valamit hall ás lát amit a többi ember nem. Szerintem csak bemeséli magának, hogy mennyire rossz vele minden ember. Ha így válaszolunk az a baj, ha úgy akkor az a baj. Ha úgy válaszolok neki, mint ahogy az összes többi embernek akkor az nem jó és "mennyire utálom". ezt állítja. NEM ÉRTEM! az őrületbe kerget! Sosem lesz feleségem az biztos!
Mégis mit akarhat? Megsértődik egy válaszon, azán meg ha kérdezik, hogy mit akar és mi a baja, akkor meg "semmi" a válasz.
Most meg megkérdeztem tőle, hogy ezt mégis meddig gondolja csinálni velem és úgy az egész családdal, mert már az évek során elegünk lett abból, hogy bármi baja van sosem mondja el. Meg se hallotta, de elkezdte magarézni a szokásos túlgondolását: Mehetsz úgy, ahogy a debreceni suttyúk és mehetsz úgy is, ahogy a normális tisztességes emberek.
Miért suttyúság az, ha valak ia zsebében hord valamit. Meg olyat mond, hogy vizsgázni mész, oda nem illik ilyen tróger módon menni. Jézus istenem. a kezemben ott van a 10. osztályos bizi, emrt az kell, a zsebemben a telefonom a személyis a kesztyű és a maszk. Ez mióta suttyúság? Minden ilyet túlgondol. CSoda, hogy nem aggat rám dísztalárt. A vizsgáztató is a legutóbb rövidujjú pólóban és farmerben volt...

Nincs férfi gondolom az életében,meg élete,ezeknek egy bajuk van.. Nem irnám le mi... Na ezért van a műsor és ezért a gyerekeik életét rágják szét..
70F

Lehet, hogy senki soha nem vette figyelembe a véleményét, és most már eljutott odáig, hogy dafke is szurkálódik.
Amennyiben ez lehetséges én leülnék és megkérdezném, hogy mi baja, és szembesíteném azzal, hogyan kommunikál. Lehet észre se veszi és a fentebb írt okok miatt frusztrált.

Miert kell egy no alapjan elitelni a tobbit? Hogy Igy mar nem lesz feleseged?
Egyik nap mond meg neki hogy elviszed valahova de meglepi, es el mentek szepen pszichologushoz..

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!