Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Fu hogy mondjam el anyámnak...

Fu hogy mondjam el anyámnak és apámnak, hogy van valakim?

Figyelt kérdés

17 éves vagyok, volt már 4-5 kapcsolatom, de arról ők nem tudnak (1-2-3 hónapos kapcsolatok voltak), mivel nem mondtam nekik, mert nem voltak komolyak. De most együtt vagyok egy fiúval, lassan már 5. hónapja, és úgy gondolom el kellene nekik mondani, főleg hogy már nem vagyok szűz és el kellene mennem majd nőgyógyászhoz (nem vagyok terhes). Viszont apám ilyen "klasszikus apa", aki biztos kiakadna, ha megtudná. A nővérem 16 volt, amikor először mondta, hogy van barátja (már azelőtt is volt neki), és apám lekiabálta a fejéről a hajat. Olyanokat mondott neki, hogy úgyis csak meg fog b...ni meg ilyenek. Ciki volt ezt még végighallgatni is, pedig a szobámba voltam, hát még ha nekem mondja szemembe ordítva. Nem szigorúak egyébként, de ebben azok. De bezzeg az öcsémnek már 13 évesen lehetett barátnője, ide is hozhatta, és utána együtt sztorizgattak a családi asztalnál, hogy ki mikor, mennyit, milyet...

Na mindegy. Elmondanátok ilyen esetben anyádéknak? Mert ha csak anyámnak mondom el, akkor elmomdja apámnak.

2020. jún. 7. 11:06
A kérdező szavazást indított:
Mondd el
Inkább ne
48 szavazat
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
85%

Igen.

Mert ha 20 évesen mondod el akkor is ezt csinálják.

Hamarabb túl vagy rajta.

2020. jún. 7. 11:08
 2/16 anonim ***** válasza:
93%
El.
2020. jún. 7. 11:08
 3/16 anonim válasza:
91%

Szerintem anyukádat vond be, de kérd meg nyomatékosan, hogy ne mondja el. A szűzes dolgot pedig tartsd meg magadnak, elég azt később is elmondani mindenféle időpont megadása nélkül. Az csak rosszabbá teheti a helyzetet.

Esetleg, ha vannak nagyszülők, és olyan a viszony is, próbáld meg velük megbeszélni, legalábbis én ezt tenném. Annyit bőven elég tudni, hogy barátod van, a többi nem lényeges.

2020. jún. 7. 11:10
 4/16 anonim ***** válasza:
96%
Mondd el, előbb-utóbb megszokják a gondolatot. Nőgyógyászhoz elmehetsz a tudtukon kívül is, nem kell a beleegyezésük sem hozzá.
2020. jún. 7. 11:11
 5/16 A kérdező kommentje:
De ez az, hogy az a hülye anyám úgyis elmondaná. És azért akarom neki elmondani, hogy eljöjjön velem nődokihoz. De úgyis elmondaná apámnak. Nővérem meg nem itt él, elköltözött, tőlünk 200 km-re lakik.
2020. jún. 7. 11:19
 6/16 anonim ***** válasza:
82%

Minek menjen veled nő dokihoz?

Úgyis egyedül mész be.

2020. jún. 7. 11:24
 7/16 anonim ***** válasza:
12%

Ne mondj senkinek semmit...hallgatni arany.

Gyanítom apádnak még nem volt szeretője, anyádra meg nem számíthat, tehát marad az irigység, hogy a lánya már fiúzik..

Járj utána, apád életében volt-e félrelépés...ha volt, akkor említsd meg neki...

Mindenesetre halgass! Abból nincs baj. Nem kell tudnia az ősöknek, hogy udvarol valaki...ha lepattan a csávó, akkor meg megspórolsz egy...-ugye megmondtam? -ot...

2020. jún. 7. 11:28
 8/16 anonim ***** válasza:
98%

A nőgyógyászhoz nem kell az anyuka..ha mégis, nem terhesség miatt, hanem valami fogalmazásgátló kell?

Nem te leszel az első, aki 177 évesen egyedül megy nőgyógyászhoz...sok 13 éves nagyhasú terhes lány már túl van rajta

2020. jún. 7. 11:32
 9/16 anonim ***** válasza:
98%

"az a hülye anyám ... azért akarom neki elmondani, hogy eljöjjön velem nődokihoz"

Egy hülyét akarsz magaddal vinni? Minek?

2020. jún. 7. 11:33
 10/16 anonim ***** válasza:
93%
Elmondod elviseled a kötelező köröket a kiabálást, ha tényleg nagyon szerelmes vagy, és a srác is tényleg nagyon szerelmes, utána miután lekiabálták a fejed, elmeséled hogy öcséd 13 évesen már barátnőzhetett, és aztán megkérdezed udvariasan hogy elmesélnék, hogy ők hogy ismerkedtek össze? Utána kéred hogy értsék meg hogy te nagyon szereted a barátod, és inkább most mondod el, mert előbb utóbb úgyis el kellett volna mondanod, és szeretnéd bemutatni, mesélsz róla milyen remélhetőleg úriember, és aztán kész is vagy.
2020. jún. 7. 11:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!