Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Fu hogy mondjam el anyámnak...

Fu hogy mondjam el anyámnak és apámnak, hogy van valakim?

Figyelt kérdés

17 éves vagyok, volt már 4-5 kapcsolatom, de arról ők nem tudnak (1-2-3 hónapos kapcsolatok voltak), mivel nem mondtam nekik, mert nem voltak komolyak. De most együtt vagyok egy fiúval, lassan már 5. hónapja, és úgy gondolom el kellene nekik mondani, főleg hogy már nem vagyok szűz és el kellene mennem majd nőgyógyászhoz (nem vagyok terhes). Viszont apám ilyen "klasszikus apa", aki biztos kiakadna, ha megtudná. A nővérem 16 volt, amikor először mondta, hogy van barátja (már azelőtt is volt neki), és apám lekiabálta a fejéről a hajat. Olyanokat mondott neki, hogy úgyis csak meg fog b...ni meg ilyenek. Ciki volt ezt még végighallgatni is, pedig a szobámba voltam, hát még ha nekem mondja szemembe ordítva. Nem szigorúak egyébként, de ebben azok. De bezzeg az öcsémnek már 13 évesen lehetett barátnője, ide is hozhatta, és utána együtt sztorizgattak a családi asztalnál, hogy ki mikor, mennyit, milyet...

Na mindegy. Elmondanátok ilyen esetben anyádéknak? Mert ha csak anyámnak mondom el, akkor elmomdja apámnak.

2020. jún. 7. 11:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
95%
Most nézem hogy szavazást is indítottál ez ügyben. :'D Neee! Ez kb. olyan mint mikor twitch-en a srác a nagy közönséggel társkeresőzött, és azokat a csajokat választotta, akiket mondtak neki. Te meg ez alapján akarnád eldönteni, mint valami legyen ön is milliomosban közönségszavazat, melyik a helyes válasz. Neeee!!! Hehe! 10-es voltam.
2020. jún. 7. 11:36
 12/16 anonim ***** válasza:
26%
Szóval én ezért mellőzném a szavazást, mert a te életed, neked kell tudni mennyire szereted a barátkádat, a te egyéni szabad akaratod eldönteni mit akarsz.
2020. jún. 7. 11:38
 13/16 anonim ***** válasza:
67%
Mond el nekik hogy anya apa van egy fiú akivel szeretjük egymást. Ha ordibál az apád akkor próbáld meg fapofával végignézni és majd a barátodnak elmondod hogy ez és ez volt. Ő biztos megvígasztal majd.
2020. jún. 7. 17:39
 14/16 anonim ***** válasza:
60%

Az ilyen emberrel a normálisak megszakítják a kapcsoaltot, nem beavatják őket az életükbe.

A kérdés immár, hogy te mennyire tartod magad normálisnak.

2020. jún. 7. 19:51
 15/16 anonim ***** válasza:
Apád egy idiot, már bocs. A nővéred vszeg nem véletlen ment olyan messzire.
2020. jún. 21. 23:44
 16/16 anonim válasza:
100%
Na, mi lett?
2020. jún. 23. 17:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!