Fu hogy mondjam el anyámnak és apámnak, hogy van valakim?
17 éves vagyok, volt már 4-5 kapcsolatom, de arról ők nem tudnak (1-2-3 hónapos kapcsolatok voltak), mivel nem mondtam nekik, mert nem voltak komolyak. De most együtt vagyok egy fiúval, lassan már 5. hónapja, és úgy gondolom el kellene nekik mondani, főleg hogy már nem vagyok szűz és el kellene mennem majd nőgyógyászhoz (nem vagyok terhes). Viszont apám ilyen "klasszikus apa", aki biztos kiakadna, ha megtudná. A nővérem 16 volt, amikor először mondta, hogy van barátja (már azelőtt is volt neki), és apám lekiabálta a fejéről a hajat. Olyanokat mondott neki, hogy úgyis csak meg fog b...ni meg ilyenek. Ciki volt ezt még végighallgatni is, pedig a szobámba voltam, hát még ha nekem mondja szemembe ordítva. Nem szigorúak egyébként, de ebben azok. De bezzeg az öcsémnek már 13 évesen lehetett barátnője, ide is hozhatta, és utána együtt sztorizgattak a családi asztalnál, hogy ki mikor, mennyit, milyet...
Na mindegy. Elmondanátok ilyen esetben anyádéknak? Mert ha csak anyámnak mondom el, akkor elmomdja apámnak.
Az ilyen emberrel a normálisak megszakítják a kapcsoaltot, nem beavatják őket az életükbe.
A kérdés immár, hogy te mennyire tartod magad normálisnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!