Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért van anyámnak azzal...

Miért van anyámnak azzal baja, hogy délutánig alszom?

Figyelt kérdés

Nyár van, végre pihenhetek. Miért kell még direkt felzavarni?

Elmondom a tegnap/mai napomat. este 1:36-kor a hőség miatt sikerült elaludnom, az órám sleep monitora szerint. (és tényleg, 1:20-ig tévéztam, alig bírtam csak lecsukni a szemem)

aztán 3:00-kor felébredtem, emrt dőlt rólam a víz. Kinyitottam az ablakot, de csak roszabb lett. 33 fok volt a szobámban.

Aztán csak forgolódok. hajnal 4:30-kor gondoltam, hogy felkelek, gépezek kicsit, aztán 7:00-kor visszafeküdtem. a hajnali pára miatt icipicit hűvösebb volt, ezért elaludtam fél nyolckor.

Aztán délután 13:00-kor anyám bemasírozik a szobámba és kérdezi, hogy mivan beteg vagy? gyerünk felkelni, nincs lazsálás.

Hát már bocs, de nekem van most szünetem és egyébként is éjjel 1:30 percet aludtam. 7 től 13-ig pedig bepótoltam a további 6 órát.

Hulla fáradt vagyok még mindig és felzavartak a semmiért.

Miért kellett ezt? Ha anya szabit vesz ki, akkor én is menjek oda hozzá, hogy nincs lazsálás, gyerünk, akkor is bemész dolgozni????

2020. jún. 29. 13:31
1 2 3 4 5 6
 1/51 anonim ***** válasza:
47%
Hány éves vagy? Attól, hogy nyári szüneten vagy, az még nem jogosít fel arra, hogy ne is segítsél otthon a szüleidnek semmit.
2020. jún. 29. 13:37
 2/51 A kérdező kommentje:
17. köszi ebből nem kérek
2020. jún. 29. 13:38
 3/51 A kérdező kommentje:
ha nem tudok aludni éjjel, akkor hagy aludjak már!
2020. jún. 29. 13:39
 4/51 A kérdező kommentje:
1: nem tudod milyen a családunk. Ha éppen ma "nincs semmi dolgom"? Ha nincs mit segíteni akkor mit segítsek? mosogatni a gép dolgozik. porszívozni minek minden egyes nap? a füvet már pénteken lenyírtam.
2020. jún. 29. 13:42
 5/51 anonim ***** válasza:
58%

Ha anyukád szabadságon van, akkor ő is délután egyig alszik? Mert ha igen, akkor valóban felhozhatod ezt neki.

Bár ezt tudom, hogy ennyi idősen az ember nem hiszi el-én sem hittem-a munka és a suli egyáltalán nem összehasonlítható. Ennek ellenére, amikor anyukád legközelebb szabin lesz és nem kel fel egyig, említsd meg neki.

2020. jún. 29. 13:44
 6/51 anonim ***** válasza:
81%
Nem tudom, engem se hagytak soha nyugodtan aludni amíg otthon laktam. Azóta se értem. Már külön élek, és ha nem kell, nem kelek fel "időben", de még nem szakadt le az ég.
 7/51 anonim ***** válasza:
78%

Ezt én sem értettem soha.

Sajnos az én szüleim is ezt csinálták, akkor is amikor 3 műszakban dolgoztam, tehát éjszaka is.

7-re értem haza, de Ők szekáltak, hogy mi az hogy 14 órakor még döglök.

Amikor úgy összesen 7 órát aludtam.

8/51 anonim ***** válasza:
39%

Az én anyukám is ilyen volt, amíg el nem költöztem.

Porszívó, mosógép miegymás. Rendszeresen.

Mondjuk ezt velem akkor csinálta, amikor mondjuk pénteken buliztam és hajnalban estem haza. Remek volt, mai napig emlegetem :)

Ha nem kellett neki nyári munkára mennie, miért ne aludhatna?

Mert ki kell vinnie a szemetet?

9/51 A kérdező kommentje:
5. de tudod én ezt nem szórakozásból csinálom. Tudod milyen fáradt vagyok? Most igazán visszasírom a sulit.
2020. jún. 29. 13:45
 10/51 anonim válasza:
75%

Hogy lehet az hogy éjszaka nem tudtál aludni még nyitott ablaknál sem a meleg miatt, nappal meg tudtál?

Nappal sokkal melegebb van..

2020. jún. 29. 13:45
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!