Mit jelenthetett ez a délutáni álom?
Tegnap történt reggel 6 órakkol aludtam el és délután 2-3 ig tartott az álmom ébredés előtt olyan 20 perc aladt álmodtam ezt le
Az álmom:
Este játszódott hogy én mentem szólni a szüleimnek hogy úgy érzem hogy valaki itt járkál az udvarunkon 1 hete és akkor apával ki mentem a szerzámos kamrába (a szerszámos kamránk egy nagyobb ház szerűség nincsen padlása) na én azt álmodtam hogy van a kamrának padlása. Ki mentem apával én fogtam egy erősebb fényű lámpát és világítottam neki fel meg mindenfelé fent volt egy kisebb lyuk és akkor lehetett látni hogy valaki van a padláson.
Az nap apám nem tett semmit be mentünk vissza a házba és el jött a másnap este. Apa ki ment és le szedte azt az illetőt a padlásról és megverte. Anyával az balakon keresztül néztük hogy mi is történik. Ahogy apa le húzta azt az embert ( olyan 30-40 év körüli kopaszos ember lehetett egyébként személyesen nem ismerem de mivel az álmomban van bizonyára láttam őt valahol) és akkor..láttuk hogy az embernek nincsen lába csak törzse és apa szét vert a fején egy sörös üveget és aztán kiderült hogy annak az embernek van lába fel ált 2 lábra mintha csak oda varázsoltak neki egy lábat és ki szaladt. Anya közben közölte nekem hogy: "Hé én ezt az embert ismerem osztálytársam volt halottam hogy többen is el zavarták gondolom itt akart laknia padláson"
És ennyi volt
a szüleimnek is el meséltem egyébként
Aszt jelenti hogy majd be fognak törni hozzád.
Üdv.: 404 Error
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!