Délutáni hígabb vizeletből vègeztem egy ultra érzékeny tesztet,5-ös érzékenységű volt. 15 perc utàn leolvastam és láttam egy extrahalvány rózsaszín csíkot. Többet mesélhetek lent?
Száradás előtt látszódhat a reagens helye, ezért tűnhet pozitívnak, ami száradással eltűnik ha az ember nem terhes. Amúgy 5-ös érzékenységű teszt az minden, csak nem megbízható. Még a 10-es is sokszor ad fals eredményt. Nem érdemes 25-ös tesztnél érzékenyebbel próbálkozni.
A beágyazódás 10-14 nap. Amíg az nem történik meg, nincs hcg a szervezetben.
Szia!
Egyik barátnőmmel volt most így, bár az 25-ös teszt volt. A Predictor szépen mutatja neki, ugyan még halvány mert a 11. dpo-n van, de a 25-ös teszten is kijött extra halványan és el is tűnt. De ő valószínűleg tényleg terhes.
Szerintem csinálj egy másikat ma vagy holnap a biztonság kedvéért, sose lehet tudni ;)
Kérdező inkább olvasgass a témában egy kicsit...
A spermiumok, miután bejutottak a nő szervezetébe várják, hogy találkozzanak a petesejttel. Előfordulhat, hogy ez akár 2-3 napig is eltart. Amikor összetalálkoznak, akkor megtörténik a fogantatás. Ezután 7 napig vándorol a megtermékenyített petesejt, és a fogantatástól számított 7-9 nap múlva megkezdődik a beágyazódás, vagyis amikor a megtermékenyített petesejt megtapad a méh falán. Innentől kezdve már lehet HCG hormon a vérben. A beágyazódás 5 napig tart, tehát nagyjából a 12. napon fejeződik be, innentől kezdve rohamosan nő a HCG hormon mennyisége és a 14. napon már kimutatható a vizeletből is, a terhességi teszt által.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!