Miért kell leszbikusnak hinnie anyámnak, csak azért mert engem jelenleg senki nem érdekel?17l
Igazából még csak nem is jó a kapcsolatunk annyira, hogy megosztanám vele, ha lenne valaki... Ő meg jön nekem a folyamatos megjegyzéseivel, hogy biztos azért nem érdekelnek a fiúk, mert leszbikus vagyok. Pedig nem. Egyszerűen nem érdekel senki úgy, se fiú, se lány. Ráadásul még nem is túl elfogadó, tehát nem azért kérdezi, mert annyira sejt rólam valami ilyesmit, és támogató akar lenni. Mindig veszekszik, ha valami miatt arra jut, hogy szerinte én márpedig leszbikus vagyok és azért nincs barátom.
Ha meg magyarázom neki, hogy nekem nem jön be senki, én se jövök be senkinek akkor vagy azzal jön, hogy biztos csak ezzel akarom elterelni a figyelmet. Egyszerűen nem fogja fel azt sem, hogy a fiú barátaimmal sincs köztünk semmi. Olyankor meg azon izél, hogy ha nem jövök be nekik, akkor biztos melegek, és én meg amiatt vagyok leszbikus, mert ilyen alakokkal barátkozok...
Komolyan, mit kezdjek anyámmal,hogy leakadjon végre a témáról?
#1 gyakorlat-orientált megközelítésén besírtam mijir elképzeltem, mint valami vígjátékot😜👍
A helyedben lehet, hogy fontolóra venném a tippjeit, ha már minden idegszálam rojtokban lógna anyu rögeszméje miatt.
Nem hinném, hogy gond lenne veled,vagy hogy aszexuális volnál.
Ha egyszer tényleg nem tetszik senki, az nem azonos azzal, hogy a bolygó 7.5 mrd lakosa közül se csillanna fel a szemed egy pasira sem, csak éppen nem kattansz senkire, aki épp elérhető a környezetedben.
(míg mások egy 50 fős zsakfaluban is kepesek szerelembe esni meg nagy Ő-t vizionálni ekkora "választékból" is)
Hagyd rá,sajnos jobbat nemigen tudsz...
Idővel leakad majd a témáról,ha azt látja,hogy nem reagálsz a dolgaira.
En már próbáltam azt mondani, hogy szerintem nem gáz, ha valaki leszbikus... Erre az volt a reakció, hogy azért mondom mert az vagyok....
Nem hiszem, hogy aszexuális lennék. Egyszerűen csak nem jön be senki a környezetemben. Senki ismerősömben nem látok többet, mint egy barát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!