Miért van anyámnak folyton szellőztetési mániája?
Egy npa félóránként szól, hogy szellőztessek "egy nagyot". Vagy, ha épp megyek valahova, hogy ha már ott vagy nyisd ki az ablakot...
És képes lecseszni is ilyenért. Szól, én kinyitom az ablakot és 20 perc múlva becsukom. anyám meg szól, hogy nyissam ki, mert nem látja, hogy nyitva lenne. Én mondom neki: Dehát most csuktam be.
Anyám: Nem érdekel, angyon fontos, hogy szellőztess.
DE NEM FÉL ÓRÁNKÉNT!!! Egy nap bőven elég, ha egyszer 10 percre kinyitod.
Ráadásul én érzékeny is vagyok a levegőváltozásra, iszonyúan fáj a fejem, ha nyitva van az ablak.
Én imádom a friss levegőt, ha lehetne, egész nap nyitott ablaknál ülnék. Éjszaka is nyitott ablakkal alszom, akár télen, akár nyáron. Most is minden tárva nyitva.
Nem normális mondjuk hogy anyukád egész nap azzal van elfoglalva hogy te szellőztetsz-e, de az meg ne haragudj még inkább nem, hogy neked a friss levegőtől "iszonyúan" fáj a fejed:D
Úgyhogy ha a napi 10 perc és a folyamatos szellőztetés közül kell választani akkor én anyukáddal értek egyet.
Szereti a friss levegőt, ezzel mi a baj? Vagy az neki a "nagy szellőztetés", hogy kereszthuzatot csinál? Vagy miért fáj a fejed tőle?
"Egy nap 10 percre" akkor szokás kinyitni, mikor kint rettentő hideg van, vagy ilyesmi. Jó időben a legtöbb ember szívesen szellőztet, nálunk például az egyik ablak (van rajta szúnyogháló) jó időben csak éjszakára van becsukva.
De az én szobámról és az én nappalimról van szó! Amióta a bátyám elköltözött "végre" :D 28 évesen, azóta az egész felső emelet az enyém. egy nappali, 3 szoba egy fürdő és egy terasz. De persze akkor kel szellőztetnem amikor anyám akarja. tehát egész nap.
És mondtam neki, hogy nekem ez nagyon nem jó, de nem érdekli.
AZért fáj a fejem tőle, mert érzékeny vagyok a levegőváltozásra. ha itt bent 2 napos álló levegő va, az jó. amint jön egy változás megfájdul a fejem. Ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!