Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért utálnak szellőztetni?

Miért utálnak szellőztetni?

Figyelt kérdés
Az osztály soha nem nyit ablakot csak én sunyiba. Nem, hogy az osztály de még néhány tanár is támad ha kinyitom. Egész nap szédülök és büdös is van. Ha tél van vagy ősz akkor:fűtünk, bejön a hideg. Nyáron meg:csak a meleg jön be. Tavasszal meg szimpla utálat.

2020. jún. 6. 17:54
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
32%

Nem ismerem az osztálytermeket alaprajzát, ezért csak látatlanban pár tipp:

- alacsonyan vannak az ablakok, tökig kitárhatók, és nem akarják, hogy valamelyik hülyegyerek kiessen, amikor heccelik egymást

- télen fáznak/kimegy a meleg (mindkettő érthető egyébként)

- nyáron: van légkondi, felesleges kinyitni

2020. jún. 6. 18:19
 2/12 anonim ***** válasza:
60%

Én is utáltam, főlef hidegebb időben.. Pedig tudom, hogy kell és jó hatása van valakinél.

Én elég fázós, vékonyka lány vagyok és ez volt az oka. Meg egyébként én sosem éreztem azt, hogyha kinyitották az ablakot frissebb lennék vagy bármi.

De amúgy ezt pont olyan, mimt mikor a lámpákat valaki felkapcsolta mindig, mert utálta, ha “sötét” van a teremben. Pedig én meg sokan mások is jobban elvoltunk félhomályban.:D

2020. jún. 6. 19:16
 3/12 anonim ***** válasza:
68%

Fúj! Most elképzeltem, hogy a használt levegőt, ételszagot, egyéb szagokat keringetik a panelban. Undorító és nem higiénikus. A hideg ellen fel lehet öltözni. Egy 10 perces nagyszellőztetés nem ártott meg senkinek. Arról nem is beszélve, hogy amikor beteg vagy és köhögsz, küldöd a bacikat a levegőbe, amiket bent tartasz a szobában órákon keresztül és azt lélegzed be újra...guszta. 😨

De ugyanúgy a másik végletet is undorítónak tartom, amikor valaki órákig nyitva hagyja az ablakot, nekem meg két réteg ruhán keresztül is lefagynak a veséim.

2020. jún. 6. 20:10
 4/12 anonim ***** válasza:
63%

"Egy 10 perces nagyszellőztetés nem ártott meg senkinek"

De, 10 perc bőven elég egy megfázáshoz.

2020. jún. 6. 20:23
 5/12 anonim ***** válasza:
91%

A legtöbb ember ilyen, keveset szellőztet, akkor is icipicore nyitott ablakon, függöny mögött, rövid ideig.

Én nagyon érzékeny vagyok az elhasznált levegőre, ezért ilyenkor nehezen kapok levegőt.

Amúgy nem gondolom, hogy túlzottan egészséges lenne elhasznált levegőben ülni.

Ki kell tárni az ablakot és ha valaki extrém fázós, arrébb megy arra a 2 percre vagy felvesz egy pulcsit.

2020. jún. 6. 20:39
 6/12 anonim ***** válasza:
64%
Én azért utálok szellőztetni, mert félek, hogy bejön valami bogár, és iszonyú fóbiàm van tőlük. Ha egyedül vagyok otthon, akkor csak úgy szellőztetek, hogy le van engedve a redőny.
2020. jún. 6. 20:54
 7/12 anonim ***** válasza:
30%
Most komolyan minek kell lepontozni? Feltettek egy kérdést, én leírtam azok szemszögéből, akik nem szeretnek szellőztetni, így látva a másik nézőpontot.. Viszont leírtam azt is, hogy tudom, hogy hasznos és kell. Akkor most mégis mi a baj ezzel? Ja, gondolom ti se tudjátok..:D
2020. jún. 6. 21:43
 8/12 A kérdező kommentje:
Nem voltam wifiközelbe már 6 órától, most értem haza😆 nem pontoztam le se fel semmit.
2020. jún. 6. 23:17
 9/12 A kérdező kommentje:
#1, nincs légkondi 😀
2020. jún. 6. 23:20
 10/12 anonim ***** válasza:
80%
Szellőztessél te egy pesti utcában. Meglátjuk, előtte vagy utána lesz-e sűrübb a levegő meg sötétebb a tapéta. Tudod, nem mindenki a madárfütty lakóparkban szocializálódott ablakhasználatot illetően.
2020. jún. 7. 02:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!