Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért van anyámnak folyton...

Miért van anyámnak folyton szellőztetési mániája?

Figyelt kérdés

Egy npa félóránként szól, hogy szellőztessek "egy nagyot". Vagy, ha épp megyek valahova, hogy ha már ott vagy nyisd ki az ablakot...

És képes lecseszni is ilyenért. Szól, én kinyitom az ablakot és 20 perc múlva becsukom. anyám meg szól, hogy nyissam ki, mert nem látja, hogy nyitva lenne. Én mondom neki: Dehát most csuktam be.

Anyám: Nem érdekel, angyon fontos, hogy szellőztess.

DE NEM FÉL ÓRÁNKÉNT!!! Egy nap bőven elég, ha egyszer 10 percre kinyitod.

Ráadásul én érzékeny is vagyok a levegőváltozásra, iszonyúan fáj a fejem, ha nyitva van az ablak.

2020. jún. 8. 13:08
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
92%
Valószínűleg büdös, áporodott szag van a lakásotokban, és ő nem bírja.
2020. jún. 8. 13:37
 12/25 A kérdező kommentje:
És ezt te miből gondolod? Már azért is ellentmond a kettő, emrt folyamatosan szellőztet. Nem elhet büdös, ha szellőztetsz :D És érdekes, ha bekamuzom, hogy minden ablak nyitva van és nem nézi meg, akkor meg van nyugodva..
2020. jún. 8. 13:44
 13/25 anonim ***** válasza:
85%

Ilyen jó időben egyáltalán minek becsukni az ablakokat? Ha mész valahová, akkor nem zavar a kinti "időváltozás"?

Szerintem állott bent a levegő.

2020. jún. 8. 13:51
 14/25 anonim ***** válasza:
95%
Inkább az a nagyon érdekes, hogy vele nem bírod ezt megbeszélni. Mi honnan tudjuk, hogy ő miért akar szellőztetni? Azt meg pláne hiába mondod nekünk, hogy neked fáj a fejed a friss levegőtől, nem tudunk vele mit kezdeni. Amúgy szerintem nem a friss levegőtől fáj a fejed, hanem az idegességtől, rá vagy feszülve erre a dologra, a köztetek lévő konfliktusra és felmegy a vérnyomásod.
2020. jún. 8. 13:58
 15/25 anonim ***** válasza:
88%
Ezt bizony vele kell megbeszélni. Nem idegenekkel.
2020. jún. 8. 13:59
 16/25 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem is "szag" van, és azért mondja. Azt nem mondom, hogy büdös, mert feltételezem, hogy azt te is éreznéd, de lehet egy bizonyos szag, ami már ott van, a bútorokban, kárpitban, és aki kívülről jön, az megérzi. Lehet, te már megszoktad, és nem zavar, de attól más még érezheti.

Te nem szoktad érezni, ha idegen lakásba bemész, hogy olyan más szaga van? Nem büdös, csak más, mint amit megszoktál.

Szerintem valami kellemes illatú illatosító lehet, segítene, próbáltad esetleg? Vagy egy nagytakarítás, kárpittisztítás, függönymosás is jelentősen csökkentené.

És anyukádnak nyugodt hangon elmondani, hogy most szellőztettél, mert tudod, hogy fontos, és megkérdezni, hogy ő esetleg úgy érzi, állott a levegő, és azért kéri?

2020. jún. 8. 14:02
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Egy nap 10 percre akarod kinyitni és szerinted nincs bent állott levegő?!
2020. jún. 8. 14:06
 18/25 anonim ***** válasza:
87%
Akkor ne tedd. Vagy mondd, hogy már kiszellőztettél.
2020. jún. 8. 14:07
 19/25 anonim ***** válasza:
44%
Lehet sunyiban telefingja a lakást.
2020. jún. 8. 14:22
 20/25 anonim ***** válasza:
36%
:D:D
2020. jún. 8. 14:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!