Miért van anyámnak folyton szellőztetési mániája?
Figyelt kérdés
Egy npa félóránként szól, hogy szellőztessek "egy nagyot". Vagy, ha épp megyek valahova, hogy ha már ott vagy nyisd ki az ablakot...
És képes lecseszni is ilyenért. Szól, én kinyitom az ablakot és 20 perc múlva becsukom. anyám meg szól, hogy nyissam ki, mert nem látja, hogy nyitva lenne. Én mondom neki: Dehát most csuktam be.
Anyám: Nem érdekel, angyon fontos, hogy szellőztess.
DE NEM FÉL ÓRÁNKÉNT!!! Egy nap bőven elég, ha egyszer 10 percre kinyitod.
Ráadásul én érzékeny is vagyok a levegőváltozásra, iszonyúan fáj a fejem, ha nyitva van az ablak.
2020. jún. 8. 13:08
21/25 anonim válasza:
Nem birnek olyan emberrel egyutt elni, aki naponta 10 percet szelloztet. Ez meg a leghidegebb teli idoben is keves, de ilyen idoben (ha nincs nagy szel) mi egesz nap nyitva tartjuk az ablakokat.
23/25 anonim válasza:
Én világ életemben rühelltem, ha zárva az ablak. Télen, nyáron szeretem ha nyitva van legalább bukóra egy kicsit. Plusz szeretem ha bejönnek a kinti zajok és nem a síri csend van bent.
24/25 anonim válasza:
Nálunk minden szigetelve van. A levegő meg sem mozdul. Ez az egyik ok hogy mindig szelloztetek. A masik az hogy büdös van. Es nem azert mert nem takaritok hanem azert mert társasház és beton vagy en nem tudom milyen szagu. Telen is kinyitom reggel delutan, este es elalvas elott is jol kiszelloztetek. A konyhába bukora telen is nyitva van. Illetve a tobbi tavasztól őszig folyamatosab.
25/25 anonim válasza:
Ettől a kérdéstől most kinyitottam az ablakot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!