Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Valakinek az édesanyja kapuzár...

Valakinek az édesanyja kapuzárási pánik plusz klimax megvolt? Kéne tanács.

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy van egy olyan nagyszerű muterom, hogy en is kimegyek a világból. Mondjuk előtte sem volt normális, de kB 2 éve elkezdödött ez az egész, amitől még jobban idiótább lett. Egyszerűen kibírhatatlan. Már konkrétan a párja is otthagyja, mert már ő sem bírja a hülyeségeit meg a logikátlanságait. Amikor ez a korszak zajlik egy alapvetően hülye nőnél, mit lehet tenni? Magára hagyni oszt egy év múlva ránézni hogy él e még?

2020. jún. 27. 07:09
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Mondjuk neki már előtte is kellett volna valamilyen kezelés, mert beteg egy személyiség. De most öcsém még a jelenlegi faszija is menekül. Ezt a nőt tényleg kéne kezelni, de qrvara. (Mondjuk úgy 15 évvel ezelőtt is kellett volna, de rendes pszichiáter meg ilyenek.)
2020. jún. 27. 22:36
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Hát figyelj, amikor 48 lettem és észrevettem magamon a hangulatingadozásokat, akkor elmentem nőgyógyászhoz és írattam fel hormonpótlást.

Szerintem a sok hormonálisan megbillent nőnek, mindnek ezt kellene tenni.

2020. jún. 28. 16:49
 13/21 A kérdező kommentje:
Mármint, te most tényleg azt írod, hogy észrevetted és akkor el 8s határoztad hogy ezt kéne csinálni? Miért csináltad? Mi volt a tett mögött?
2020. jún. 28. 16:55
 14/21 anonim ***** válasza:

Az volt mögötte, hogy nem viseltem el saját magam. Dühkitörések-sírás-önfeledt öröm. Ezek váltakoztak. A családom miatt sem akartam így élni.

Amióta használom újra kiegyensúlyozott, nyugodt vagyok.

2020. jún. 28. 21:42
 15/21 A kérdező kommentje:
Mond, ennek nem lesz böjtje a jövőben? Mármint, nem tudom mennyi a hormon pótlásod, de most konkrétan ha le kell álljál egyszer, akkor mik lesznek a következményei?
2020. jún. 28. 22:27
 16/21 anonim ***** válasza:
52%

Csak itt állnak úgy hozzá, hogy rákkal fenyegetik a nőket.

Az ostoba nyugaton életük végéig szedik a nők.

A múlt század elején még a nők átlagéletkora annyi volt, mint most a klimax beköszönteséé.

Gyakorlatilag a többségük meghalt, mire szenvedhetett volna tőle.

Benne vagyok egy klimaxos csoportba. Inkább szenved a többség, mintsem hormont szedjen. Magas vérnyomás, infarktus, sztrók, csontritkulás, vérzészavar miatt méheltávolítás, depresszió, elhízás, cukorbetegség, kopaszodás, 0 libidó, hüvelyszárazság, száraz bőr, szemégés... nekem egyik sem hiányzik.

2020. jún. 29. 20:46
 17/21 A kérdező kommentje:
Aztabetyarjoanyjat
2020. jún. 30. 04:52
 18/21 anonim ***** válasza:
71%
Azért a fentieket hormon nélkül sem kapja ki mindenki és a hormonnak is lehetnek bőven mellékhatásai. Sokan pont trombózis hajlam miatt nem szedhetnek semmit. És van egy csomó természetes készítmény is. Illetve sok nőnél okozza más, tipikusan pajzsmirigy probléma vagy cukor ugyanezen tünetek nagy részét. Ha érdekel, olvass utána egy orvosi oldalon. Férfiaknak is megvannak az öregedéssel járó nyavalyáik, na meg korábban is halnak. Ez van, senki nem marad fiatal, ez nem az ügyességen múlik, akkor sem, ha csökkenthető mindenféle kockázat egészséges életmóddal, nagy része genetika. Az orvosra kell bízni, kinek mi a jó megoldás. Persze ehhez el kell menni :)
2020. jún. 30. 05:05
 19/21 A kérdező kommentje:
Na igen, nem mindenki ugyan olyan
2020. jún. 30. 12:09
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Az IR es PM problémákat pontosan a megborult női hormonok okozzák nagyrészt.

Tudom, mert tanultam és ezek rendeződtek, amióta hormonpótlást használok.

Lehet trombózis hajlammal is nem orális cuccot, de itt óriási az elmaradottság a fejekben valamint a készítményekben is.

Rák, rák egyebet sem tudnak hajtogatni nők millióinak meg gallyra megy az egészsége, élete.

2020. jún. 30. 12:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!