Valakinek az édesanyja kapuzárási pánik plusz klimax megvolt? Kéne tanács.
Hát figyelj, amikor 48 lettem és észrevettem magamon a hangulatingadozásokat, akkor elmentem nőgyógyászhoz és írattam fel hormonpótlást.
Szerintem a sok hormonálisan megbillent nőnek, mindnek ezt kellene tenni.
Az volt mögötte, hogy nem viseltem el saját magam. Dühkitörések-sírás-önfeledt öröm. Ezek váltakoztak. A családom miatt sem akartam így élni.
Amióta használom újra kiegyensúlyozott, nyugodt vagyok.
Csak itt állnak úgy hozzá, hogy rákkal fenyegetik a nőket.
Az ostoba nyugaton életük végéig szedik a nők.
A múlt század elején még a nők átlagéletkora annyi volt, mint most a klimax beköszönteséé.
Gyakorlatilag a többségük meghalt, mire szenvedhetett volna tőle.
Benne vagyok egy klimaxos csoportba. Inkább szenved a többség, mintsem hormont szedjen. Magas vérnyomás, infarktus, sztrók, csontritkulás, vérzészavar miatt méheltávolítás, depresszió, elhízás, cukorbetegség, kopaszodás, 0 libidó, hüvelyszárazság, száraz bőr, szemégés... nekem egyik sem hiányzik.
Az IR es PM problémákat pontosan a megborult női hormonok okozzák nagyrészt.
Tudom, mert tanultam és ezek rendeződtek, amióta hormonpótlást használok.
Lehet trombózis hajlammal is nem orális cuccot, de itt óriási az elmaradottság a fejekben valamint a készítményekben is.
Rák, rák egyebet sem tudnak hajtogatni nők millióinak meg gallyra megy az egészsége, élete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!