Hogyan tudnám elmondani apumnak,hogy eltörött a gépem?
Figyelt kérdés
Egy-két hét múlva javítják,gondoltam rá,hogy nem mondom el neki,és örök titok marad,de abból lehet,hogy rosszabbul jövök ki..mi lenne a tanácsotok?2020. jún. 7. 16:07
1/10 Savlekotő válasza:
Milyen család ahol egy ilyet sem mersz elmondani otthon? Véletlen tört el,akkor miért kéne egy ilyen piti dolgot titkolni örökre,és ez miért okoz rettegést? Milyen családok vannak ma,döbbenet..
2/10 anonim válasza:
Szerintem jobb, ha bevallod. Hiszen előbb-utóbb úgyis kiderül a dolog. Jobb az ilyesmin túlesni. Lehet, hogy kiabálni fog veled, de legalább légy őszinte.
3/10 anonim válasza:
Nem lehet valami jó a kapcsolatotok ha ennyire félsz elmondani.
Velem is volt hasonló el is mondtam, édesapám mérges is lett picit de nem kiabált, megbeszéltük.
4/10 anonim válasza:
Apu, eltörtem a gépemet.
Mondjuk engem érdekelne, hogy sikerült.
5/10 anonim válasza:
ha fėlned kel, emiatt akkor biztos nem egyszer tettėl tönkre figyelmetlensėgböl dolgokat .
6/10 anonim válasza:
Állj eléje és jelentsd be, hogy mi történt. Ne hallgass el semmit, mindent mondj el úgy, ahogy történt. Azzal fejezd be, hogy nagyon sajnálod, de megtörtént.
Ffi.
7/10 anonim válasza:
na szóval..a fiam, amikor összetörte a kocsit, első körben azt állította, hogy elé ugrott egy őz. még sajnáltam is. aztán kiderült, hogy dehogy..
próbáld meg te is így :-D
8/10 anonim válasza:
Az ha testápolós volt a kezed, és amit csináltál, mielött leejtetted, mert kicsúszott a kezedből, nem tartozik rá.
10/10 anonim válasza:
Akármiről is van szó, lehetőleg minél hamarabb. A sumákolás hosszú távon neked is árt majd.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!