Valakinek az édesanyja kapuzárási pánik plusz klimax megvolt? Kéne tanács.
Klimax 45-55 között van. Ilyenkor sértődékenyek, hisztisek, kiszámíthatatlanok a nők, mert szomorúak, hőhullámok, össze-vissza menzeszt, és sok új eü. probléma gyötörheti őket, ami hangulatingadozással jár. Van, aki elkezd valami tanfolyamot, más hirtelen életmódot, munkahelyet vált. Ezekre bőszen bólogatni kell és meghallgatni a sirámokat.
Klasszikus kapuzárási pánik a férfiaknál van 38-45 között, amikor megijednek az öregedéstől és szexszel akarnak bizonyítani általában egy másik, és ha sikerül, fiatalabb nőnél, mint aki a párjuk. Otthagynak csapot-papot, gyerekeket, és másik végül ugyanolyan cseberbe esnek a vödörből.
De mi a kérdésed? Mit csinált anyukád, amitől kiakadtál?
Ennek szerintem semmi köze a klimaxhoz. Sokan erre fogják az idegproblémájukat, és a frusztrációjukat. Más nők is klimaxolnak, és nincs se hiszti, se semmi, normális mederben mennek a dolgok.
Ez vonatkozik a premenstruációs időszakos idegbeteg nőkre is. Mindenre ráfogják a hisztériájukat, miközben csak egy cseppnyi önuralom, béketűrés kéne nekik.
7-es te pasi vagy?
Én még messze vagyok ugyan a klimaxtól, de a menzesz minden hónapban megkínoz, fáj a hasam, derekam, emellett képes vagyok elsírni magam egy wc papír reklámtól is. És hidd el, máskor nem csinálom ezt, de ilyenkor ezen nem lehet uralkodni. Mindenkinek megvan a maga tünete, a változókornak is, van, aki megússza hőhullámmal, másoknak viszont tényleg lehetnek hangulatingadozásai.
7 Nő vagyok.Az írásodra meg annyit: millió nő menstruál, és még sem teszi a környezetére azt, hogy ...
Pl.Ha dolgozol és menstruálsz, akkor sem kell senkinek tudni, hogy veled mi van. Senkire nem is tartozik, hanem csak egyes egyedül rád.Érted?
Ugyan ez vonatkozik a klimaxra. Senkire nem tartozik, sem a hőhullám, sem a feszkó, egyszerű önuralom, és tolerancia a többiek felé. Ennyi a titok. Aki pedig erre képtelen, az kezeltesse magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!