Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám nem enged el a barátomma...

Anyám nem enged el a barátommal egy szülinapi bulira. Többi lent 19/L Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Hétvégén lesz egy közös barátunk szülinapi bulija ahova én és a barátom is hivatalosak vagyunk. Anyám nem szereti a barátom, ugyan oka nincs rá, hogy utálja. Csupán nem tudja elfogadni a tényt, hogy 19éves a lánya és elakar menni valahova. Ma mondtam anyunak, hogy a hétvégén mennék. Nagyon mérges volt és azóta hozzám sem szól

Azt mondta, hogy a barátom miatt nem akarja, hogy menjek. Viszont én már még ígértem, hogy ott leszek.

Mkt tegyek? Mi lenne most a helyes? Hogy kezeljem ezt?

2020. jún. 1. 21:38
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
83%
19 vagy. Kinyitod az ajtót, kimész rajta, elmész a buliba és kész.
2020. jún. 1. 21:40
 2/12 anonim ***** válasza:
79%

Felnőtt vagy azt csinálsz amit szeretnél.

Ha menni akarsz menj ha nem, akkor nem.

2020. jún. 1. 21:41
 3/12 anonim ***** válasza:
24%
troll kérdés.
2020. jún. 1. 21:42
 4/12 Savlekotő ***** válasza:
70%

Kinyitod az ajtót, kimész rajta, elmész a buliba és kész.

Igen és utána a drága anyuka kizárja mert neki gondolom nincs élete ezért nem viseli el a 19 éves felnőtt lánya életet,akinek joga van élni és elmenni a fogdából... Én inkább költözést javaslok.. Ezek a meccsek 16 17 éves korban normálisak ahol 19 nél van ott 20 30 évesen is a fagyizáshoz is anyutól kell engedélyt kérni..

2020. jún. 1. 21:49
 5/12 qkker1 ***** válasza:
38%

"19 vagy. Kinyitod az ajtót, kimész rajta, elmész a buliba és kész."

Anyuci meg esetleg közli, hogy nem tartja el tovább!

2020. jún. 1. 21:53
 6/12 anonim ***** válasza:
81%

"Anyuci meg esetleg közli, hogy nem tartja el tovább!"

ugyan, ha egy buliba se akarja elengedni, mert mindig otthon tutujgatná, akkor kizárt hogy utcára tegye

2020. jún. 1. 22:13
 7/12 A kérdező kommentje:
Mindenképp elfogok menni, mert ez nem helyes, hogy 19 évesen a szoknyája mellett kell üljek. Majd eltelik az a nap is és majd helyre rázódik talán az egész helyzet
2020. jún. 1. 22:39
 8/12 anonim ***** válasza:
30%

Igen és jól is teszed.

Viszont azért beszélnék vele, hogy mi miatt érez így a barátod felé, vagy legalábbis megpróbálnám megbeszélni vele. Sajnos vannak személyiségek amik ezt nem fogadják túl jól de legalább te megpróbáltál mindent és ha tönkremegy a kapcsolat köztetek az nem rajtad múlott. Lehet később jobb belátásra jut.

2020. jún. 1. 22:46
 9/12 anonim ***** válasza:
66%

Nekem néha bejött az (igaz, nem a szüleimmel, de mindegy is), hogy tudtam, hogy valami nem fog tetszeni valakinek, pedig ugyanígy nem volt rá semmi racionális oka, és lehetett érezni, hogy már előre duzzog.

Ettől persze még megtettem az adott dolgot, utána pedig úgy tettem, mintha nem venném észre a rosszkedvét, boldogan meséltem neki a történtekről (persze semmi különös nem történt, de pozitív se negatív), a lelkesedésem mellett meg nem tudott mit csinálni, a megjegyzéseit nem hallottam meg, ő meg megunta a helyzetet és nem volt téma tovább a dolog.

2020. jún. 1. 23:26
 10/12 anonim ***** válasza:
71%

" Csupán nem tudja elfogadni a tényt, hogy 19éves a lánya és elakar menni valahova."

Kénytelen lesz.

Nagykorú vagy.

2020. jún. 2. 00:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!