Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám nem enged el a barátomma...

Anyám nem enged el a barátommal egy szülinapi bulira. Többi lent 19/L Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Hétvégén lesz egy közös barátunk szülinapi bulija ahova én és a barátom is hivatalosak vagyunk. Anyám nem szereti a barátom, ugyan oka nincs rá, hogy utálja. Csupán nem tudja elfogadni a tényt, hogy 19éves a lánya és elakar menni valahova. Ma mondtam anyunak, hogy a hétvégén mennék. Nagyon mérges volt és azóta hozzám sem szól

Azt mondta, hogy a barátom miatt nem akarja, hogy menjek. Viszont én már még ígértem, hogy ott leszek.

Mkt tegyek? Mi lenne most a helyes? Hogy kezeljem ezt?

2020. jún. 1. 21:38
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
26%

Ez milyen új trend a szülőknél? mondjuk én 17 éves vagyok, de ugyanez... egy nyamvadt szórakozóhelyre nem mehetek el.

Ha felhozom, akkor ordibálás, "takarodj fiam a szobádba" "én vagyok az anyád" stb...

2020. jún. 2. 00:35
 12/12 anonim ***** válasza:
73%

Itt rontottad el:

"Ma mondtam anyunak, hogy a hétvégén mennék."

Kijelentő módot kell használni, és menni, lehetőleg nem napokkal előtte, hanem amikor mész, szólsz hogy elmentél, kb ekkor és akkor várható hogy jössz, puszi

2020. jún. 2. 17:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!