Mit csináljak? Összevesztem anyámmal.
Figyelt kérdés
Összevesztem vele, mert bármit megcsinálok kitakarítok, mosogatok,teregetek, mindig azt kapom meg hogy az ég világon semmit se csinálok. Nagyon rosszul esik. Alapból is nagyon érzékeny vagyok, és mindenen nagyon kiakadok. Ma megkért valamire hogy csináljam meg, és azt mondtam hogy jó, ebéd után megcsinálom. Egész ebéd alatt azt halgattam hogy nem érti minek vagyunk mert semmit nem csinálunk, és ő egy rabszolga..stb..Mondtam neki hogy megcsináltam volna. De teljesen elment a kedvem mert mindig azt kapom meg hogy, semmit nem csinálok és a halálba rakjuk őt. Most megpróbáltam mondani neki hogy szívesen segítek megcsinálok mindent, hogyha nem fogja azt hajtogtni hogy semmit nem csinálkunk és semmirekellő vagyok. De csak azt mondta hogy azt hiszem hogy szívesség ezeket megcsinálni, és hogy nem fog engedni barátnőkkel találkozni,táborba, nem fog ruhát, cipőt, semmit venni. idézem: Mert ez egy oda vssza játszó dolog. Meg kaját se fog adni. Mit csináljak? Azóta sírok és nem tudom. Képtelen vagyok ezek után mosollyal az arcomon segíteni mindent nmegcsinálni ma. segítsetek kérlek :_(2020. jún. 26. 14:49
21/21 anonim válasza:
"Egy család általában úgy néz ki, hogy az apa melózik, a gyerek(ek) iskolába járnak és időnként segítenek, plussz otthon is tanulnak. Eközben az anyuka vagy (saját döntése alapján) szintén melózik, vagy otthon marad és a HÁZIMUNKÁT végzi"
Aha, szóval a te szerencsétlen anyád ebben él? Inkább köpött volna ki téged, mindenki jobban járt volna. Emeld fel a segged és csináld meg a dolgod egy szó nélkül te semmirekellő lusta kis idióta, aki azért tudja tartani a markát, mikor kell valami, de azért a házimunka szerinte a nő dolga. Hogy rohadna meg az ilyen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!