Mit csináljak? Összevesztem anyámmal.
Én is a listát ajánlottam volna, de megelőztek. :)
Tényleg írd össze szépen, hogy pl. : hétfőn ekkor és ekkor mit csináltál és ha legközelebb cseszeget, told az orra alá! Ezután én azt is közölném, hogy ha ez szerinte semmi, akkor ezentúl tényleg az égvilágon SEMMIT nem fogsz megcsinálni.
Te nekifutásból vagy ennyire ostoba?
Rengeteg olyan szülő van aki a saját dolgát átadja a gyerekének. Én egyetem mellett segítek a szüleimnek. Vagy tán az én kötelességem a házimunka ha 7 napból 5-öt nem vagyok otthon?
Nyilván nem arról van szó hogy mindent neki kell csinálni, de azért ne várjátok már el hogy napi 10 óra tanulás mellett csináljunk 14 órányi munkát...
Most nagyon szívesen elmagyaráznám neked #14, hogy hogy működik az ilyen, mi az a "szülésutáni depresszió", annak mi a következménye ha nem kezelik (akár azt állítja az aki szült hogy nincs akár azt hogy van), beszélhetnék neked a tudatalatt kialakuló "irígységről" a családokban(fiú-apa, lány-anya konfliktus), de attól tartok hogy túl... nem azt mondom hogy hülye, sokkal inkább "szűk látókörű" lennél ahhoz, hogy felfogd (ahogyan az előző válaszokat sem voltál képes felfogni :) ).
De kiindulva abból, hogy azt írtad, "segget csókoljunk nektek", te magad is egy ilyen agresszív, mindenféle indok nélkül másokat okoló gyökér vagy, aki CSAK és kizárólag a negatívumokat hangsúlyozza ki, hogy mit Nem csinált az ember, de ha valaki segít bármiben (Vagy akár több bármiben ;) ), akkor annyit nem vagy képes odaokádni, hogy "KÖSZÖNÖM!".
De akkor megválaszolom a kérdésed, hogy boldogan feküdj le ma aludni:
"Vagy anyádnak kötelező, mert ő cseléd?"
Nem azért mert 'cseléd' lenne, hanem azért, mert ha már arra képes volt hogy a világra b..sszon, és azzal, hogy megtart felelősséget vállal értem/értünk, akkor képes legyen ellátni a kötelességeit mint CSALÁDANYA (guglizd ki a szót ha nem tudod mi az).
De várj, ebben is segítek, nehogy megerőltesd az ujjaid a billentyűn! :)
Egy család általában úgy néz ki, hogy az apa melózik, a gyerek(ek) iskolába járnak és időnként segítenek, plussz otthon is tanulnak. Eközben az anyuka vagy (saját döntése alapján) szintén melózik, vagy otthon marad és a HÁZIMUNKÁT végzi (amit ismét kiemelnék, nem azért végez mert 'cseléd', hanem azért, mert világrab..szott, azzal pedig szülői kötelessége ezt is megtenni).
Remélem tudtam neked is segíteni, felháborodott emberke. :)
A házimunka egy olyan családban, ahol a család minden tagja tanul, dolgozik (senki sem munkanélküli/htb) a teljes család dolga, nem anyué. Szívesen.
Jaja,csak épp anyukák is kivehetik a részüket de akkor sérül az egyenjog,apa bele szarik,mert akkor lesz férfi.. 4 tagu család akkor 4 felé osztani,de ma semmit nem lehet,mert senki nem akar foglalkozni semmivel..
#6 épp ez a lényeg hogy a kérdező ebéd után akarta megcsinálni amit *megparancsoltak* neki,mert előtte kajálni akart,mem pedig este 8kor (csal h a te szavaiddal éljek).
Nem tudom amúgy, néhány csoporttag itt nem képes szöveget értelmezni vagy mi a fäsz?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!