Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Teljesen kikészítenek!!!?

Teljesen kikészítenek!!!?

Figyelt kérdés

Rövidre fogom.

Anyám nagyon sokat dolgozik és amikor hazaér konkrétan rajtam vezeti le a dühét hogy én már megint milyen hülye vagyok meg ilyenek.

Amikor lenne egy kis szabadidőm bejön hozzám és olyan munkákat/házimunkát ad amiket ő is megcsinálhatná mer olyankor bezzeg nincs elfáradva amikor feladatot kell adni nekem.

Olyanokra gondolok mint pl mimden nap tekerni rohadt sokat reggel a boltba a rohadt kenyérért vagy kitakarítani a házat vagy mossak frl stb stb az tetszik nekem a legjobban hogy hozzájuk sem szólok aztán mondják nekem h milyen szemtelen kis szar vagyok meg ilyesmik.

Multkor fel kellett mosnom az egész házba de apám egész végig engem figyelt és olyan bátorító szavakat mondott nekem mint a k#rva anyád hogy rohadj meg srmmire sem fogod vinni hogy ott sem nem is jól csináltad te hülyegyerek tudnám még sorolni.

Az a legjobb hogy ők szinte semmit nem csinálnak itthon az állatokat is ém gondozom szinte mindent én csinálok és ők meg csicskáztatnak.

Az a legjobb amikor 30 fokos melegben kell a napon fátvágnom mer amikor hűssebb az idő akkor adnak más feladatot lehet hogy kivsit túldrámázom nemtom

Multkor mondtam apámnak h amint tudok elmegyek innen de ő nem reagált semmit.

Amúgy apám nem is szemét sokszor velem csak néha xd

F/?

Mit tudok csinálni hogy ne b@szogassanak engem egész nap?

2020. jún. 16. 14:09
 1/6 anonim ***** válasza:
18%

Miért te nem ettél abból a kenyérből? Vagy nem otthon laksz? Gondolom te otthon lógatod ami a lábad között van míg a szüleid dolgoznak.

De egyszerű, megmondod hogy elköltözöl, mától magadat tartod el.

2020. jún. 16. 14:13
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem múltam el 18...
2020. jún. 16. 14:17
 3/6 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Mit csinálsz nap közben? Még tanulsz vagy dolgozol? Most ez így elég egyoldalú kitörés volt a részedről, ez alapján nehéz megmondani, hogy kinek van igaza. Se a felmosás, se a boltbamenetel nem hangzik valami halálos elvárásnak. Apád csak így minden előzmény nélkül nekiállt szidalmazni, vagy mi? Azt mondod vele jó a kapcsolatod. Tényleg tudni kéne, hogy mit csinálsz egész nap, mert ha otthon ülsz csak, akkor egy-két dologra igazán megkérhet anyád, aki állításod szerint elég sokat dolgozik.
2020. jún. 16. 14:19
 4/6 anonim ***** válasza:
95%

Érdekes, hogy milyen családok vannak, már elnézést....

Szerintem a kérdezőnek nem az az alapvető problémája, h el kellett menni a kenyérért, hanem mert állandóan b*szogatják meg semmibe nézik.

nekem is el kellett mennem anno kenyérért meg kőkeményen bevontak a munkába, de sosem beszéltünk egymással így... valahogy ez nálunk nem divat.

2020. jún. 16. 14:23
 5/6 A kérdező kommentje:
Ez van _/(*'*)\_
2020. jún. 16. 14:28
 6/6 anonim ***** válasza:
65%
4es, ha a kérdező úgy beszél otthon mint ahogy megírta a kérdést nem csoda ha állandóan piszkálják. Meg gondolom lusta egész nap csak a gép előtt ülne, és elvárná hogy alá tegyenek mindent, legalábbis a stílusából ez jön le.
2020. jún. 16. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!