Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apukám miért nem szól hozzám?

Apukám miért nem szól hozzám?

Figyelt kérdés
10. Én este még tok jókat nevetgéltünk szólt hozzám aztán másnap volt az érettségi osztás. Ő nem jött mivel 2 főnél nem jöhetett több és amúgy is dolgozott. Este hazajott megnézte a bizonyítványomat és jó pár napig ideges volt, nem szólt hozzánk ma már csak anyukámmal meg hugommal beszél velem egy szót sem. Tudja azt hogy nem vagyok jó tanuló és nem lehetek szín 5 ös mindenből mint a bátyám. Nagyon rosszul esik mert annyit se mondd hogy gratulálok és már mindenki büszke rám a családban. Közepes lett az érettségim.

2020. jún. 15. 20:52
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
58%
Én annak idején 5-ösre érettségiztem, az apám mégis csak pofákat vágott, és ő sem szólt hozzám. Van rosszabb. Amúgy meg apukád elég bunkón viselkedik már bocs. Egy 3-as azért nem a világ vége.
2020. jún. 17. 08:56
 12/12 anonim válasza:
58%

Középiskolában én is közepes tanuló voltam. Később egyetemre mentem, ahol természettudományi szakon lediplomáztam csont nélkül.

Nem azért voltam közepes, mert lusta voltam, hanem mert többnyire magoltam így nem sok mindent értettem meg. Aztán egyetemen megtanultam tanulni.

Apukád azért nem szól hozzád, mert megjátssza a csalódottat. Bár azt nem tudom, hogy ez hol segítség vagy támogatás.

2020. szept. 11. 02:58
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!