Meghívjam édesanyámat és a testvéremet az esküvőre?
26 éves vagyok és külön élek már a szüleimtől.2 héttel ezelőtt elmentünk meglátogatni a párom és az én szüleimet és bejelentettük,hogy összeházasodunk.Látszólag mindenki jól fogadta, a párom anyukája sírva is fakadt.1 napra rá anyám és a testvérem is felhívott, hogy ne házasodjunk össze,mert nekik nem tetszik az ötlet.Megkérdeztem,hogy nekünk mi a franc közük van hozzá? Teljesen felháborodtak,hisz ők csak jót akarnak nekem,az a r&banc pedig nem.Itt letettem a telefont,viszont utána írogattak e-mailben meg SMS-ben.Előző héten elmentem a párom szüleihez(anyáékkal egy községben élnek) , mert segíteni kellett a kertben és mikor elugrottam a boltba, akkor az eladó gratulált nekem és hogy múltkor látott minket,nagyon szép a jegyesem. Boltból kifelé menet van egy piacos rész (igazából 3 asztal), ahol az idősek szoktak árulni virágot,gyümölcsöt meg egyebet.A lényeg, hogy anyám barátnője odahívott, hogy gratulál,de anya mesélt a páromról neki és tényleg nem kéne összeházasodnunk.A nőnek a barátnője is csak mondta, hogy jaj hát nem,nem kéne,látta ő azt a lányt.Elküldtem őket is a francba.Nem tudom mit mesélt anya nekik,de garantáltan hazugság,mert mindig tisztelettudóan viselkedett és segített mindig.Ezután meg anya üzent nekem meg hívogatott még este, hogy mit képzelek magamról.Megmondtam neki,hogy ha ezt folytatja,akkor nem jöhet az esküvőre,se ő,sem a testvérem.Azóta áll a bál és a páromnak is üzengetnek mindenféle rondaságot.Azóta kicsit zaklatott vagyok és nem tudom,hogy mit csináljak.Örülnék,ha ott lennének az esküvőn,a testvéremet gondoltam tanúnak, de így nem tudom,hogy meghívjam-e őket.Annyi undorító üzenetet küldtek a páromnak,hogy elsírta magát.Ő ezek után is szívesen látja őket az esküvőn,természetesen ha tudnak viselkedni,de ő nem szól bele,a döntés az enyém.
A helyemben meghívnátok őket?
Ne haragudj kerdezo, de en a helyedben nem hogy az eskuvore nem hivnam meg oket, de megszakitanek minden kapcsolatot veluk, mert ez mar abszolut nem normalis amit muvelnek, plane egy olyan dolog miatt, amirol a dagadt hugod tehet.
Ha pedig folytatjak az SMS meg uzenet terrorizalast, hazugsagterjesztest, en minden tovabbi nelkul megmondanam nekik, hogy ha nem hagynak fel vele, fel lesznek jelentve a francba zaklatas es jo hirnev sertese miatt.
Kellenek a francnak ilyen idiotak a rokonsagban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!