Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Meghívjam édesanyámat és a...

Meghívjam édesanyámat és a testvéremet az esküvőre?

Figyelt kérdés

26 éves vagyok és külön élek már a szüleimtől.2 héttel ezelőtt elmentünk meglátogatni a párom és az én szüleimet és bejelentettük,hogy összeházasodunk.Látszólag mindenki jól fogadta, a párom anyukája sírva is fakadt.1 napra rá anyám és a testvérem is felhívott, hogy ne házasodjunk össze,mert nekik nem tetszik az ötlet.Megkérdeztem,hogy nekünk mi a franc közük van hozzá? Teljesen felháborodtak,hisz ők csak jót akarnak nekem,az a r&banc pedig nem.Itt letettem a telefont,viszont utána írogattak e-mailben meg SMS-ben.Előző héten elmentem a párom szüleihez(anyáékkal egy községben élnek) , mert segíteni kellett a kertben és mikor elugrottam a boltba, akkor az eladó gratulált nekem és hogy múltkor látott minket,nagyon szép a jegyesem. Boltból kifelé menet van egy piacos rész (igazából 3 asztal), ahol az idősek szoktak árulni virágot,gyümölcsöt meg egyebet.A lényeg, hogy anyám barátnője odahívott, hogy gratulál,de anya mesélt a páromról neki és tényleg nem kéne összeházasodnunk.A nőnek a barátnője is csak mondta, hogy jaj hát nem,nem kéne,látta ő azt a lányt.Elküldtem őket is a francba.Nem tudom mit mesélt anya nekik,de garantáltan hazugság,mert mindig tisztelettudóan viselkedett és segített mindig.Ezután meg anya üzent nekem meg hívogatott még este, hogy mit képzelek magamról.Megmondtam neki,hogy ha ezt folytatja,akkor nem jöhet az esküvőre,se ő,sem a testvérem.Azóta áll a bál és a páromnak is üzengetnek mindenféle rondaságot.Azóta kicsit zaklatott vagyok és nem tudom,hogy mit csináljak.Örülnék,ha ott lennének az esküvőn,a testvéremet gondoltam tanúnak, de így nem tudom,hogy meghívjam-e őket.Annyi undorító üzenetet küldtek a páromnak,hogy elsírta magát.Ő ezek után is szívesen látja őket az esküvőn,természetesen ha tudnak viselkedni,de ő nem szól bele,a döntés az enyém.

A helyemben meghívnátok őket?

2020. jún. 10. 19:55
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
100%
meghívni? beszélni nem beszélnék ezek után velük
2020. jún. 11. 11:36
 32/46 anonim ***** válasza:
100%

Nincs az az Isten, hogy meghívnám őket. Még ha nem is balhéznának, a puszta jelenlétükkel megmérgeznék a légkört, elrontva ezzel életetek nagy napját (mellesleg állj ki annyira a párod mellett, hogy tudja, ő a prior).

Nekem volt ismerősöm, akik ugyanígy jártak, a vőlegény családja mindenféle k***ának elhordta a lányt. Nem lettek meghívva, csak a menyasszony részéről voltak vendégek, és semmi gond nem volt belőle. Azóta van két gyönyörű kisfiúk, és egy SZERETŐ családjuk. :)

Én biztos a kapcsolatot is megszakítanám velük. Szegények szörnyen buták és önzőek, semmi önkritikájuk és felelősségérzetük. Hidd el, később, ha babátok lesz, a gyereknevelés terén ugyanezt fogják csinálja, aminek a párod lesz a legnagyobb áldozata... Ne tedd ki ennek azt, aki TÉNYLEG szeret.

2020. jún. 11. 11:53
 33/46 anonim ***** válasza:
100%
*csinálni
2020. jún. 11. 11:54
 34/46 anonim ***** válasza:
100%
Meg ne hívd őket ezek után! Nagyon sajnálom, hogy így szinte nem lesz senki se melletted a Te részedről, de inkább ne legyen "senkid" se, mint az irigy anyád és húgod. Én se vagyok sovány, eszemben sincs a soványakat ler1banc0zni csak ezért. Ha a bátyámnak a menyasszonya szintén személyi edző lenne, akkor meg pláne nem megszólni bárhogy. Ha nem tetszene a választotja nem mondanék neki semmit, neki kell majd vele élnie, megtartanám a véleményemet. Nagyon sajnálom, hogy ez a helyzet nálatok, de tanunak inkább kérd fel a menyasszonyod egyik közeli barátját, akit te is bírsz, vagy bármilyen ismert rokont.
2020. jún. 11. 14:49
 35/46 anonim ***** válasza:
100%

Se a hugod se anyad nem szazon porog az fix. En megkerdeztem volna, hogy most megis mit ertenek a "nem segit" alatt? Most komolyan abban a hitben eltek mindketten, hogy a parod majd mozog a tohonya hugod helyett, es attol majd a hugod fogy le?? Megis hogyan tudott volna meg jobban segiteni a parod szerintuk, ha a hugod nem mozog, nem fogadja meg a tanacsokat es inkabb folytatja az egeszsegtelen zabalast?

A hugod egyertelmuen csak natur irigysegbol utalja a parodat, de hogy anyad ennyire beallt moge azok utan, hogy a parod mindenben segiteni probalt a hugod meg xart ra...bocs, de ilyen ostoba emberekre nincs szuksege senkinek, plane nem eskuvon. Maradjanak csak otthon puffogva, ti meg rendezzetek magaroknak egy gyonyoru es felejthetetlen napot. Ne hivd meg oket, mert csak magatokkal szurnal ki.

Ez a hozzaallas nem csak a hugodtol hanem anyadtol is remesen gyerekes. Mast hibaztatni a hugod egyeni, sajat problemaja miatt tipikus muveletlen proli viselkedes.

2020. jún. 11. 15:53
 36/46 anonim ***** válasza:
100%

Szomorú amit a családod csinál, meg az is, hogy nem lenne meghívottad.

Én nem hívnám meg őket ezek után, de azért nem érzem át 100%-osan a helyzeted. Lehet hogy azt akarják elérni, hogy ne legyen esküvő, de mivel ez úgysem rajtuk múlik és úgyis lesz, idővel beletörődnek majd. Én elmondanám nekik a helyedben, hogy kedves családom, ha törik, ha szakad, mi megházasodunk. Szerettem volna ha a családom mellettem áll, sőt tesó, téged akartalak tanúnak, de ahogy viselkedtetek inkább nem akarom hogy tönkretegyétek a nagy napot. Aztán erre lehet, hogy magukba szállnának és nem győznének bocsánatot kérni. Utána meg te döntöd el, hogy ezek után meg akarod-e hívni őket.

2020. jún. 11. 15:54
 37/46 anonim ***** válasza:
100%
Nincs egy jofej kollegad vagy szomszedod,akit meghivhatnal tanunak a csaladod helyett?
2020. jún. 11. 17:31
 38/46 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is az az érzésem hogyha arra vetemednek hogy még az anyósnak is írogatnak, akkor az esküvőn se tudnák visszafogni magukat. Ez hihetetlen. A tanú az én véleményem szerint is csak formalitás.
2020. jún. 11. 20:40
 39/46 anonim ***** válasza:
100%
Nem olvastam el a kérdésed, de ha meg kell kérdezni, akkor nem. Esküvőre csak szívből szóló meghívás a jó. Ha megkérdőjelezel bárkit, ne hívd el.
2020. jún. 11. 21:37
 40/46 anonim ***** válasza:
100%

Biztos nem hívnám meg őket. Egyék meg, amit főztek.

Főleg,ha nem akarják,hogy összeházasodjatok,akkor az esküvőre se akarnának elmenni. Jobb lesz ez így.

2020. jún. 12. 00:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!