Meghívjam édesanyámat és a testvéremet az esküvőre?
26 éves vagyok és külön élek már a szüleimtől.2 héttel ezelőtt elmentünk meglátogatni a párom és az én szüleimet és bejelentettük,hogy összeházasodunk.Látszólag mindenki jól fogadta, a párom anyukája sírva is fakadt.1 napra rá anyám és a testvérem is felhívott, hogy ne házasodjunk össze,mert nekik nem tetszik az ötlet.Megkérdeztem,hogy nekünk mi a franc közük van hozzá? Teljesen felháborodtak,hisz ők csak jót akarnak nekem,az a r&banc pedig nem.Itt letettem a telefont,viszont utána írogattak e-mailben meg SMS-ben.Előző héten elmentem a párom szüleihez(anyáékkal egy községben élnek) , mert segíteni kellett a kertben és mikor elugrottam a boltba, akkor az eladó gratulált nekem és hogy múltkor látott minket,nagyon szép a jegyesem. Boltból kifelé menet van egy piacos rész (igazából 3 asztal), ahol az idősek szoktak árulni virágot,gyümölcsöt meg egyebet.A lényeg, hogy anyám barátnője odahívott, hogy gratulál,de anya mesélt a páromról neki és tényleg nem kéne összeházasodnunk.A nőnek a barátnője is csak mondta, hogy jaj hát nem,nem kéne,látta ő azt a lányt.Elküldtem őket is a francba.Nem tudom mit mesélt anya nekik,de garantáltan hazugság,mert mindig tisztelettudóan viselkedett és segített mindig.Ezután meg anya üzent nekem meg hívogatott még este, hogy mit képzelek magamról.Megmondtam neki,hogy ha ezt folytatja,akkor nem jöhet az esküvőre,se ő,sem a testvérem.Azóta áll a bál és a páromnak is üzengetnek mindenféle rondaságot.Azóta kicsit zaklatott vagyok és nem tudom,hogy mit csináljak.Örülnék,ha ott lennének az esküvőn,a testvéremet gondoltam tanúnak, de így nem tudom,hogy meghívjam-e őket.Annyi undorító üzenetet küldtek a páromnak,hogy elsírta magát.Ő ezek után is szívesen látja őket az esküvőn,természetesen ha tudnak viselkedni,de ő nem szól bele,a döntés az enyém.
A helyemben meghívnátok őket?
ha meghívod ezeket a prolikat, a feleségedet alázod meg
legyél már tökös és küldd el őket a halál fæszára
Ha anyuékat nem hívom meg,akkor nekem nincs meghívottam.2 haverom van,egyik külföldön,a másik nem ér rá,pedig időpontot sem mondtam neki(szóval már csak egy haverom van).Apa kocsmázik,mama nincs,unokatesó nincs.Ezért ragaszkodtam volna annyira ahhoz,hogy anyuék is jöjjenek,de azóta megint irgalmatlan ronda szövegeket írtak és a párom szüleinek is. Templomi esküvőt szeretnénk majd, legalább lesz ki az oltárhoz kísérje a jegyesemet.Én meg majd gondolom egyedül megyek.
2 tanú lesz, de így csak egy van most,párom testvére.A másik testvér Down-szindrómás és nem tudom,hogy elvállhatja-e.Ő eredetileg nem lett felkérve, mert megijedt a feladattól, de majd utánanézek, hogy ő lehet-e, hátha mégis vállalja.
Figyu, a tanu kerdesen ne akadj el, barki mast akassz le a parod csaladjabol, unokateso, nagybacsi. Hidd el total mindegy, ki a tanu, az csak egy formalitas, alairas. Vegul is ok lesznek az uj csaladod, nincs ebben semmi szegyen.
En ezt tennem: elhivnam oket, de nem kernem fel a testveredet tanunak. Mert ha ugy alakulna hogy botranyt csap vagy beszol valamit elotte, ami valoszinu az intelligencia szintjet nezve, ne fuggjon tole semmi de semmi, ha utolso pillanatban nem megy el akkor sem tortenik semmi. Es ne mar, hogy egy ilyen ember legyen a tanu, o ugy fogna fel hogy szivesseget tesz...
Tehat elhivnam oket, szerepet egyaltalan nem adnek nekik. Ezzel is ereztetve, hogy a tetteiknek kovetkezmenye van. Es a jovoben ha lagzi utan nem csillaodnak, megszakitanam a kapcsolatot.
Hidd el, ha gyereketek lesz, konnyebben elengeded oket, ha mar a te sajat kis csaladodra koncentralsz majd, addig meg turelem es kitartas :)
Szerintem 0 meghívott a részedről még mindig sokkal jobb, mint ez a 2 dedós idióta.
Oké, nem kötelező elfogadniuk a párod, de akkor duzzogjanak egyedül, én nem akarnám a savanyú pofájukat nézni az esküvőn. Szinte biztos, hogy összebeszélnének mindent a feleségedről a többi embernek. Ne alázd meg a feleséged ezzel a két debillel.
Én már rég megmondtam nekik, hogy a szép viselkedésük miatt nem lesznek meghívva az esküvőre. Pont.
A húgod puszta irigységből pikkel rá, anyád meg támogatja ebben.
Mindketten szánalmasak és egyáltalán nem érdemlik meg, hogy ott legyenek életed egyik legszebb napján. Ne legyen bűntudatod, hisz csak a jövendőbelidet aláznád meg azzal, hogyha ezt a két ecetes uborkát meghívnád. Ha utálják őt, maradjanak otthon. Arra meg senkinek sincs szüksége, hogy megjátszák magukat.
Biztos, hogy nem hívnám meg őket.
Viszont a Kérdezőtől teljesen függetlenül az is tény, hogyha valakinek a párját ennyire utálom valamiért (mindegy, hogy miért) akkor ha hívnának sem mennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!