Anyám jobban szereti a nagyobb és a kisebb testvéremet mint engem?
Sziasztok!
Van egy 16 éves testvérem, és egy 9 éves hugom.
Sajnos én vagyok az a szerencsétlen aki a kettő közé született.
Amióta csak az eszemet tudom anyám sosem engem védett ha valami miatt összaptunk. Amikor kicsi voltam és a nagyobbikkal verekedtem, kirohant a szobából és majdnem odavágott a falnak (5-6 éves voltam kb.) Azzal is fenyegetett mikor ilyenek történtek, hogy "Feldarabollak késsel! Megöllek!!" (mai napig is mondja, érdekes hogy csak nekem. Mikor ilyen van a másik kettő csak kiröhög.) Volt olyan hogy az anyák napi ajándékot is szó szerint elpusztította, azóta nem merek neki semmit sem adni mert mi lesz ha...
Na és akkor van egy hugom. Direkt addig idegesít valamivel, ameddig odáig nem fajul a dolog hogy megtörténjen a konfliktus. Megint rohan át anyám, a székről leborít, a földön üt ver ahol csak tud, a hugom megint csak kiröhög mint máskor is. Vannak olyan esetek is amikor a hugom meg a nővérem vesznek össze, de nem bírja ki egyik sem hogy engem ne hozzanak fel mint hibást. Hiába magyarázkodok hogy nem én voltam, a pofont én kapom. Szerencsére van egy apám aki engem véd.
Szerintetek is jobban szereti anyám a másik kettőt mint engem?
14/L
Nem azt mondom hogy a történetben nem érzek kamut
De hasonló sztorit tudok én is mesélni
Anyámnak 2 tesoja van 2 báttya
2 fiú testvér bármit csinált anyámra kenték és a mama akkoriban szíjjal verte hátba
Hamut égetett a kezébe
Nem kaphatott vacsorát... ez 1985 történt
“Nem azt mondom hogy a történetben nem érzek kamut
De hasonló sztorit tudok én is mesélni
Anyámnak 2 tesoja van 2 báttya
2 fiú testvér bármit csinált anyámra kenték és a mama akkoriban szíjjal verte hátba
Hamut égetett a kezébe
Nem kaphatott vacsorát... ez 1985 történt“
Aham. És utána megkérdezte nagy, kerek szemekkel, hogy “szerinted engem ugyanannyira szeret az anyukám, mint a tesóimat?” Mert ezen bukik el a kérdező hazugsága. Nem tanácsot kér, vagy vígaszt, segítséget, hanem leírja a kis drámai sztoriját, majd a végére odalöki ezt a blőd fas_zságot.
Durva amiket írsz...reagáltak arra a többiek,én nem teszem.
Én is "szerencsétlen" középső gyerek vagyok. Öcsém és bátyám között egy szem lány. De soha nem éreztem szerencsétlennek magam,noha anyukámnak a 2 tesóm a kedvenc, én mindig is apukámnak voltam/vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!