Mit tegyek? Hogy mondjam el neki?
Figyelt kérdés
Az utóbbi napokban egy lelki nyomás van rajtam, ami a múlbéli sebeket tépi fel. Tavaj édesanyám rengeteg fájdalmat okozott verbálisan, így a bizalmam is elvesztettem iránta. Bánt a múlt, és lelki fájdalmat okoz. Szeretném ezt édesanyámmal is megosztani, csak nem tudom, hogyan. Az a probléma, hogy ő nem értene meg. Mikor felvetettem neki az ötletet, hogy pazichológusra lenne szükségem, kinevetett. Beszéltem neki a magányfóbiámról, hogy egyedül rosszul érzem magam, és szorongok, ezt sem vette komolyan. Hogyan mondjam el neki? Félek a reakciójától, hogy semmibe veszi a problémámat. Úgy érzem, külső segítségre van szükségem. Ha valaki tud valami tanácsot adni, azt előre megköszönöm.2020. jún. 10. 00:30
11/12 A kérdező kommentje:
#10 Köszönöm szépen a választ! Rengeteget gondolkoztam már rajta, de egyszerűen kiismerhetetlen a szémélyisége, és képtelen vagyok megfejteni, miért viselkedik így velem. Viszont szerintem csak ilyen a természete. Bár sok mindent nem tudok a gyermekkoráról, nem hiszem, hogy a nevelés az oka. Viszont vannak dolgok, amikben megértjük egymást, van, hogy tök jól elbeszélgetünk, de néha meg mintha idegenek lennénk.
2020. jún. 14. 00:34
12/12 A kérdező kommentje:
#9 Köszönöm a választ! Igazad van, viszont én úgy gondolom, hogy képes lennék magam megértetni vele, ha elmondanám, mi bánt. Csak elég bátorság kéne hozzá...Viszont ha nem sikerül, kénytelen leszek beletörődni és megtanulni együttélni az érzéssel. Nem is várom, hogy hirtelen változzon minden, viszont ha ismerné az igazi énem, lehet, másképp viszonyulna hozzám.
2020. jún. 14. 00:41
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!