Megbocsátanátok anyátoknak, ha hideg vérrel megölné a kutyátokat?
Régen volt már, nem szerette az kutyámat, aztán azt hazudta el kellett altatni. Később kiderült megkéselte
Én nem tudok 10 év után se megbocsátani, de nem feltétlen ezért, hanem mert közben nagy keresztény meg teszi a jót magáról és valahogy nem fér ez így össze nekem. És bűntudatom van, mert igazából már nagyon várom, hogy meghaljon és ugye ilyet nem szabad gondolni, főleg, hogy mindig azt mondja szeret (ha jól teljesítek az egyetemen), meg főz nekem, ha hazajövök, szóval ilyen ambivalensen viselkedik, és emiatt érzem rosszul magam, hogy én viszont nem szeretem és sose hiányzik és hiányozna.
Látod 23-as, a karma vissza adja .
26-os, hozzátok is odaér.
Remélem. Apadhoz.
Biztosan nem bocsátanám meg, és egy helyen sem laknék vele, tehát amint tehetném költöznék el onnan minél messzebb és mindenféle kapcsolatot megszakítanék vele. Az csak hab a tortán hogy hazudott az elaltatásról. Én személy szerint erre is baromi mérges tudnék lenni hogy ha valaki hazudik és átver, eleve egy hazugságot sem tudok megbocsátani csak nagyon nagyon ritka kivételes esetben, én ilyen vagyok.
Meg az is furcsa számomra hogy ő simán végignézte ahogyan gyászolod a kutyusodat lelkiismeret furdalás nélkül, számomra ez is embertelen tud lenni.
Nem normális. Imádom az állatokat főként a kutyákat. Szememben egy ilyen gerinctelen féreg.
Az meg a másik, hogy otthon miket művel és kifelé a szép arcát mutatja, undorító.
Nem bocsátanék meg soha.
Nem,de őszintén egy kereszténytől jót ne várj,ők ilyenek,kutyát leöli egy miatyánk aztán el van felejtve,macskát öl,ugyan az,gyereket mérgez stb,simán tovább lépnek közbe játsszák a templomba a fejüket,és másokra fröcsögnek,hogy ki ép miért jut a pokolra,meg kell nézni kik járnak oda milyen sötét lelkű emberek.. Sorolhatnám,munkám során láttam pár ilyen szülőt,a gyerekeik örültek ha el kerültek a közelükből..
70F
Mi ugyan keresztenyek vagyunk, ahogy az orszag 90+ %-a, de nalunk a kutya csaladtag (ahogy barmelyik kedvencunk). Ne altalanositson. 70 evesen lehetne ennyi esze...
Köszönöm a válaszokat, főleg a személyes élményeket nagyon értékelem, hogy megosztottátok velem.
A keresztény dologhoz csak annyit, hogy nem általánosít, én egész életemben keresztényekkel voltam körülvéve, ők borzasztóan ítélkező emberek. Úgy ártanak, hogy jónak állítják be. (Tudom mindenhol különféle emberek vannak, de én ezt láttam átlagnak) Anyám mentsége erre (na meg alapjába véve a haszonállatok kegyetlen tartsára), hogy a magyar fordítású bibliaban Mózes első könyvében azt írja, azt mondta az embernek Isten , uralkodjon az állatokon. Hát. Úgy látszik náluk ez ezt jelenti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!