Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Megbocsátanátok anyátoknak,...

Megbocsátanátok anyátoknak, ha hideg vérrel megölné a kutyátokat?

Figyelt kérdés

Régen volt már, nem szerette az kutyámat, aztán azt hazudta el kellett altatni. Később kiderült megkéselte

Én nem tudok 10 év után se megbocsátani, de nem feltétlen ezért, hanem mert közben nagy keresztény meg teszi a jót magáról és valahogy nem fér ez így össze nekem. És bűntudatom van, mert igazából már nagyon várom, hogy meghaljon és ugye ilyet nem szabad gondolni, főleg, hogy mindig azt mondja szeret (ha jól teljesítek az egyetemen), meg főz nekem, ha hazajövök, szóval ilyen ambivalensen viselkedik, és emiatt érzem rosszul magam, hogy én viszont nem szeretem és sose hiányzik és hiányozna.

2020. jún. 8. 15:17
1 2 3 4 5 6 7
 11/69 anonim ***** válasza:
27%
Nekem nagyszülőm azt hazudta, elveszett a macskám, 9 éves voltam, a szüleim tudták, hogy eladta kísérleti állatnak, de eltitkolták előttem. De ezeknél sokkal gonoszabbakat is tett. Vannak, akiknek beteg az agyuk, anyád ha valóban gonosz, azt máig érzed a viselkedésében. Mit késelt még meg a kutyádon kívül? Nem hihető, hogy egyszer csinál egy ilyet, aztán soha, nem lehet, hogy megrágalmazta valaki, aki azt akarta, hogy rosszban legyetek?
2020. jún. 8. 15:32
 12/69 anonim ***** válasza:
94%
Aztán hogyan deruilt ki, hogy megkéselte a kutyát?
2020. jún. 8. 15:36
 13/69 anonim ***** válasza:
36%
Nem hiszem el, hogy felnőtt embereket néhány hülye kérdező simán az orránál fogva vezet.
2020. jún. 8. 15:39
 14/69 A kérdező kommentje:

Nagymamám elejtette azt a mondatot, hogy azt a fekete kutyát is megkéselte.(Épp kibeszélte anyámat) Aztán a tesóm is mondta, akkor esett le, hogy ezt mindenki tudja, csak én nem. Van egy fia annak a kutyának, mikor hazaértem(miután anya elmondta, hogy el kellett altatni) alig állt a lábán remegett meg minden, visszagondolva lehet, hogy őt is megverte, vagy csak sokkban volt, hogy látta ahogy az anyját meggyilkolják.

Ez a kutya azóta is itt van, fantasztikus kutya egyébként, mindenki szereti, de ha ugat anya mindig mondja, hogy alig várja, hogy megdögöljön meg hogy agyonütöm a kutyát, ha felkelti a tesómat az ugatásával. Közben meg megsimogatja, meg játszik a jutalomfalattal előtte.

2020. jún. 8. 15:41
 15/69 anonim ***** válasza:
90%
Ha ez igaz, akkor meg is büntethetik érte. Nem tudom, börtönbe csukhatják-e, de ez bűncselekmény. Van elévülési ideje, szóval sok év után már lehet, nem foglalkoznának vele.
2020. jún. 8. 15:42
 16/69 anonim ***** válasza:
72%

Nem bocsátanék meg neki soha, de úgy alakítanám a kapcsolatunkat, hogy minél jobban ki tudjam használni...

(Az, hogy főz valaki a gyerekének, amikor hazamegy, a legalapabb dolog (kéne, hogy legyen))

2020. jún. 8. 15:43
 17/69 anonim ***** válasza:
90%
Nem! Kar, hogy nem jelentettek fel, az ilyen szornyetegnek sitten a helye!
2020. jún. 8. 15:48
 18/69 qkker1 ***** válasza:
82%
Szerencsére nekem normális anyám volt, eszébe sem jutott volna ilyen barbárság!
2020. jún. 8. 15:48
 19/69 anonim ***** válasza:
90%
én nem bocsátanék meg soha neki...
2020. jún. 8. 16:01
 20/69 anonim ***** válasza:
15%
Hát régen ez falun így ment. Nekem is volt egy kutyám apám agyonverte mert sok volt vele a gond.
2020. jún. 8. 16:03
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!