Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mennyi lathatást kaphat az...

Mennyi lathatást kaphat az apja a gyereknek?

Figyelt kérdés

Exemmel különváltunk.

Most 1 éves a kisfiam és a volt barátom külföldön dolgozik. Kb még 1.5 évet legalábbis így tervezi.

2.5-3 éves gyereknél ha onnan van elkezdve a gyerekelhelyezesi per mit kaphat az apa? Mi a vissza/összeszoktatásnak a menete?

A megbeszélltek alapján küldi a pénzt a gyereknek havonta utalva emellé még rendelget ezt azt ami éppen kell (pelenka, törlőkendő , játekok, oltásra pénzt stb)

Mennyi esélye van neki a valtott elhelyezésre onanntól ha hazajöt?

( nyilván én ezt nem igazám látom jó ötletnek)

Mit itélhet neki a bíróság legkedvezőbb esetben?

2020. jún. 3. 13:16
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

10#

sajnos az én esetemben nekem mint apa semmi beleszolásom nem volt és az anya döntése volt hogy ebböl ki akar lépni mert a baba megfoganásától kezdve teljesen megváltozott és én mint apa ezt 2 évig türtem és közben beleőrültem hogy tudomást sem vesz rólam és úgy élek vele együtt mint ha egy idegen ember lennék de ezt szó szerint kell venni.

A gyerek természetesen nála van és én nekem meg mi jutott: " 31 éves ffi: kezd újra az életed szó szerint a semmiből menj ahova akarsz és mivel pici a gyerek amikor jó fej pillanata van akkor: "láthatod a gyerekedet nem korlátozlak benne"...

Úgy hogy én nekem mind végig egy boldog családi kép volt bennem. 1 dolgot lehet felróni rám: az hogy 2 évig hozzám sem ért és úgy kezelt mint egy idegen embert ettől a 2 év alatt elkezdtem neki ezeket a dolgokat mondan hogy tegyen a kapcsolatunkért mert egyedül küzdök és ehhez egyedül kevés vagyok.

Igy igen szerintem abban az esetben amiben én vagyok ( és biztosan neked is 10# es iagzad van mert nem minden férfi ilyen hanem vannak rossz emberek is) nekem már csak az maradt hogy a fiamat amikor csak tudom látogatom és megprobálom elvinni.

2020. jún. 4. 20:56
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Most akkor te az apa vagy? Azt írtad a kérdésben, hogy barátod.
2020. jún. 4. 21:00
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Most hogy lett hírtelen a kérdező anyából az apa? 😳

Na mindegy, amúgy ha az apa vagy, csak annyit tudok erre mondani, hogy még nem is olyan rossz a helyzeted, én pl nem egy olyan szitut ismerek ahol a nő csalta meg a pasit, ő kapta a gyereket és látni se engedi, akinél meg igen csak akkor amikor olyan kedve van, mert mondjuk ő éppen nem ér rá, de ha pl összevesznek, akkor van hogy az apának 0 kapcsolata van a gyerekkel, mert telefonon se engedi hogy beszéljenek

2020. jún. 4. 21:51
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!