Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért vagyok csak második a...

Miért vagyok csak második a gyerekével szemben?

Figyelt kérdés
Második házasságunk,jól megvagyunk.Sajnos az mégis részemről mindent elront hogy férjem sokszor felnőtt gyerekéhez igazodik,főleg az ünnepeken.Mi nem tudunk elmenni kikapcsolódni ilyenkor mint egy normális pár,folyton a gyerekével kell találkozni.Persze ezt is a hátam mögött döntik el.Most is pünkösdkor olyan jó lett volna kikapcsolódni ketten férjemmel,de megbeszélték a gyerekével hogy együtt töltik a napot.Kaja,beszélgetés,stb.Én nem mentem mert semmi kedvem egy panelban ücsörögni.Normális hogy én a felesége mindig a második vagyok?
2020. jún. 1. 20:04
1 2 3 4 5 6 7
 31/65 anonim ***** válasza:
83%

"Erre mondta azt nekem egy okos ember, hogy a gyereket csak átmeneti időre kapod, aki jobb esetben életed végéig melletted lesz az a párod"

ja, ezért válás a házasságok fele, és ezért a 2. házasság már itt is :D

2020. jún. 2. 00:03
 32/65 anonim ***** válasza:
55%

Nem normalis.

De isten hozott a gyakori a gyerek mindenekfelett klubjaban.

Hal istennek apamrol leszakadtam felnott nokent igy a masodik felesegevel jo programokat tudnak csinalni.

Nalunk ugyanez van. Sok emiatt a veszekedes koztunk. En ugyan biztatom kozos programokra a felnott gyerekeivel, de en is azt serelmezem, hogy veluk hamarabb van lebeszelve, egyeztetve, eltervezve kozos program, mint velem. Azaz a hatam.mogott.

Sajnos a ferjem se erti mi a bajom, hiaba mondom, csak az, hogy miert nem jut sose eszebe velem tervezni vagy nekem elmondani o mit tervez. Mindig utolso pillanatban tudom meg...

Itt ezt kevesen fogjak megerteni.

Masodik meg azert vagy (magambol kiindulva), mert a ferjed nem szeret mar ugy. Nem tart olyan fontosnak. Szerintem ideje neked is a sajatbarataiddal es rokonsagodsal erositened a kapcsolataid, veluk leszervezni a ferjed hata mogott kozos programokat. Hatha igy feltunik neki, hogy forsitott esetben ez mar nem is annyira nagyon poenos.

2020. jún. 2. 00:37
 33/65 anonim ***** válasza:
58%
Itt senkinek se esik le hogy a "gyerek" felnőtt ember saját önálló élettel? És hogy a gond az hogy a férfi a nő feje fölött dönti el a dolgokat?
2020. jún. 2. 03:11
 34/65 anonim ***** válasza:
43%
Most komolyan meddig normális hogy egy ötven körüli pasas rohangál az önálló gyereke kezét fogni minden alkalommal, amíg a partnerére szarik? Ha nő tenné ezt, és hanyagolná a férjét, persze kapná az ívet hogy ne telepedjen a gyerekre, és ne tolja félre a partnerét...
2020. jún. 2. 03:13
 35/65 anonim ***** válasza:
76%
Most, lehet, hogy én vagyok a szemét, de ha mi emiatt sosem tudnánk elmenni sehova a hosszú hétvégéken, vagy valami, akkor én is morcos lennék. Nem gyerek már az a gyerek, hanem felnőtt. Lehet találkozni egy szimpla vasárnap is, de állandóan félredobva lenni? Azért gondoljatok már bele...
2020. jún. 2. 07:36
 36/65 anonim ***** válasza:
39%

Teljesen mindegy mit írtok, az ősanyák csak annyit látnak, hogy: gyerek, új nő, apa

És már jön is a "gyerek az első" "mért kellett gyerekes pasi?" "sose leszel olyan fontos" stb

Itt kár ilyen kérdést feltenni, mert ide járnak károgni, mivel valószínű nekik csak a gyerek van és nagy naívan abban bíznak hogy majd életük végéig a gyerekük őket fogja pátyolgatni. Na de majd lesz pofára esés.

Kérdező te meg ilyen témában inkább kérd ki barátnőid, ismerőseid véleményét, lehetőleg ne olyanokét akik szintén megkeseredett elvált nők, mert itt nem fogsz normális tanácsot kapni

2020. jún. 2. 08:35
 37/65 anonim ***** válasza:
100%
A felnőtt mit takar? A 19 éves is felnőtt de nyilván nagyobb szüksége van az apjára mint a 35 évesnek. Kompromisszumot kellene találni, hogy ti is el tudjatok menni valahova meg vele is talalkozzon. Ha dolgozik a gyerek, akkor valószinű ő is ünnepek, hosszú hétvégék alatt ér rá, így azert kötött a dolog.jó előre meg kell beszélni, hogy ki mikor ér rá, de ebben mindenkinek partnernek kell lenni. Te meg besértődtél hogy nincs kedved panelban üldögélni, hát jó...és azt hogy te ketten kikapcsolódnál tudattad vele? Vagy gondolatolvasast kellett volna játszania? Elmehettek amugy 3asban is kirandulni valahova. Legkozelebb beszeld meg. Ne azt ereztesd hogy problema ha talalkoznak( lathatoan az) hanem probalj meg kozosben gondolkodni. Tervezhetsz programot mondjuk egy honap mulva is, es megmondod neki hogy xy most elmegyunk a vadasparkba/ kirandulni/ kosarat fonni ezen meg ezen a napon ugy készülj. Egyszerű tervezessel megoldhato. Azt ne vard hogy miattad egyaltalan ne találkozzanak. Lehet a gyerek nem is tud róla hogy nalatok az konfliktus forras, ezert kene 3an megbeszélni
2020. jún. 2. 08:39
 38/65 anonim ***** válasza:
100%
Igen valószínűtlen hogy tizenévesről beszél a kérdező, hisz már saját- fiatalabb -gyereke is a saját életét éli.
2020. jún. 2. 09:04
 39/65 anonim ***** válasza:
18%
Egy házasságban az a normális, ha a párod az első. Ha ő a gyerekeid anyja/apja. Egyéb esetben szerintem teljesen normális hogy a gyerek az első, hiszen te a második házasság vagy, nem a gyereke anyja.
2020. jún. 2. 09:33
 40/65 anonim ***** válasza:
28%
Csakhogy a "gyerek" huszonéves minimum, könyörgöm.... Nem, nem normális hogy "csak a második, mert nem ő az anya" Ez az elvált nők álma vagy mi van??
2020. jún. 2. 10:23
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!