Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért vagyok csak második a...

Miért vagyok csak második a gyerekével szemben?

Figyelt kérdés
Második házasságunk,jól megvagyunk.Sajnos az mégis részemről mindent elront hogy férjem sokszor felnőtt gyerekéhez igazodik,főleg az ünnepeken.Mi nem tudunk elmenni kikapcsolódni ilyenkor mint egy normális pár,folyton a gyerekével kell találkozni.Persze ezt is a hátam mögött döntik el.Most is pünkösdkor olyan jó lett volna kikapcsolódni ketten férjemmel,de megbeszélték a gyerekével hogy együtt töltik a napot.Kaja,beszélgetés,stb.Én nem mentem mert semmi kedvem egy panelban ücsörögni.Normális hogy én a felesége mindig a második vagyok?
2020. jún. 1. 20:04
1 2 3 4 5 6 7
 21/65 anonim ***** válasza:
88%
Az ünnepeken kívül egyébként van még csomó hosszú hétvége, van minimum 20-20 szabadnapotok egy évben, amikor a gyereke dolgozik/iskolában van, lehet kettesben lenni. Itt nem a férj+gyerek kapcsolat az akadály, hanem a férj+te kapcsolatod. Meg tudnátok oldani, ha akarnátok.
2020. jún. 1. 22:36
 22/65 anonim ***** válasza:
20%
Ez egy marhaság, ha a férjed szeret, akkor te vagy az első, még a közös gyerekekkel szemben is. Erre mondta azt nekem egy okos ember, hogy a gyereket csak átmeneti időre kapod, aki jobb esetben életed végéig melletted lesz az a párod. Mivel a férjed és együtt éltek, ezért alap lenne hogy az ilyeneket először veled beszéli meg, de már az elejétől fogva, ez az ember nem szeret téged, csak pótalkatrész vagy az elcseszett házassága után
2020. jún. 1. 22:53
 23/65 anonim ***** válasza:
23%
Amúgy nyugodj meg hogy akik itt azt irogatják, hogy a gyerek az első na azok az egyedülálló anyukák akik az exüket is ezzel tartják sakkban
2020. jún. 1. 22:54
 24/65 anonim ***** válasza:
70%

Nagyon egyszerű, nem kell legközelebb gyerekes faxihoz hozzámenni. Problem solved. És igen, ha gyerekkel rendelkező emberrel jössz össze, ott sose te leszel az első, bármilyen szarul is hangzik...

Egyébként meg tisztelem és becsülöm a férjedet,amiért egy válás után is akar közös programot csinálni a gyerekével és meg is oldja,kortól függetlenül. Egyébként lehet egy random hétvégén is kettesben lenni, nem kell feltétlenül ünnep hozzá.

Egyébként meg van szád, el lehet mondani, hogy jó lenne olykor kettesben is lenni, csak ti.

2020. jún. 1. 23:16
 25/65 anonim ***** válasza:
59%

"És igen, ha gyerekkel rendelkező emberrel jössz össze, ott sose te leszel az első, bármilyen szarul is hangzik..."

Érdekes, én tudok nem egy ellenpéldát... 🤔

2020. jún. 1. 23:29
 26/65 anonim ***** válasza:
55%
26-os: úgy értem, normális esetben nem az aktuális fallosz/phina lesz a legelső
2020. jún. 1. 23:38
 27/65 anonim ***** válasza:
64%
27es, normális esetben az embernek a partnerét nem "aktuális fallosznak vagy phinának" kellene tekintenie, hanem a párjának/társának. De igen, igazad van, az aktuális szexpartnert senki nem helyezi a gyereke elé, de azt akivel le tervezi élni az életét azt igen.
2020. jún. 1. 23:44
 28/65 A kérdező kommentje:
De van gyerekem.És nagyon szeretem is,mindennél jobban.Ő kisebb mint a páromé,viszont szintén felnőtt.Éli a maga életét.Nem tervez velem minden ünnepet,a saját párjával tölti idejét amikor nem dolgozik.Néha találkozunk,egy évben mondjuk kétszer eljön ünnepkor,ezt párommal egyeztetem.Akkor sem egész nap.Tudunk tőle még kettesben is időt tölteni.Hiszen mondtam a munkánk miatt férjemmel sem minden nap találkozom.
2020. jún. 1. 23:45
 29/65 anonim ***** válasza:
40%

Kérdező, az utolsó kommentedre reagálva. Azt nem írtad, hogy mikor vált el az előző feleségétől a férjed, csak azt, hogy már felnőtt volt a gyerek, amikor ti összejöttetek. Ha még kicsi volt a váláskor, akkor máris van egy jókora különbség a te gyereked és az övé között. Nyilván a tiédet te nevelted fel, folyamatosan együtt voltál vele, míg ő valószínűleg nem. Ezért mindkettejüknek nagyobb lehet az igénye arra, hogy valamit bepótoljanak az elvesztett időből.

Értem, hogy kettesben akarsz lenni a férjeddel. Miért nem szervezel le valami utat egy ilyen hosszú hétvégére, már jó előre? (nyilván nem a mostani helyzetre gondolok) Nem is kell titkolni, egyszercsak megleped vele, szólsz már idejében és akkor úgy fog programot tervezni.

Azt nem értem, hogy miért nem akarsz közös programon részt venni. Hidd el, sokkal jobb lenne mindenkinek, ha próbálnál nyitni párod gyereke felé. Így lehet, hogy tényleg el fogod veszíteni, mert nem biztos, hogy sokáig tűri a "sárkánykodást".

Picit gondolkozz el!

2020. jún. 2. 00:01
 30/65 anonim ***** válasza:
37%

Párja/társa. Jézusom. A házasságok tönkremennek, a gyerekek maradnak.

ÖRÖKRE.

A gyerekeket mi hozzuk a világra, mint szülő, na az egy örök kötelék. Mivan #22, te is gyerekes hapsira gyúrsz?

2020. jún. 2. 00:02
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!