Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért vagyok csak második a...

Miért vagyok csak második a gyerekével szemben?

Figyelt kérdés
Második házasságunk,jól megvagyunk.Sajnos az mégis részemről mindent elront hogy férjem sokszor felnőtt gyerekéhez igazodik,főleg az ünnepeken.Mi nem tudunk elmenni kikapcsolódni ilyenkor mint egy normális pár,folyton a gyerekével kell találkozni.Persze ezt is a hátam mögött döntik el.Most is pünkösdkor olyan jó lett volna kikapcsolódni ketten férjemmel,de megbeszélték a gyerekével hogy együtt töltik a napot.Kaja,beszélgetés,stb.Én nem mentem mert semmi kedvem egy panelban ücsörögni.Normális hogy én a felesége mindig a második vagyok?
2020. jún. 1. 20:04
1 2 3 4 5 6 7
 1/65 anonim ***** válasza:
75%
Te a feleségeként minden napot vele töltesz, ha még nem tűnt volna fel!
2020. jún. 1. 20:14
 2/65 Savlekotő ***** válasza:
65%

Persze ezt is a hátam mögött döntik el.

Nem csodálom,ilyenkor kap valamit,levegőt..

70F

2020. jún. 1. 20:18
 3/65 anonim ***** válasza:
82%

A gyereke, mégiscsak a gyereke.

Neki esetleg mondtad már, hogy szeretnél vele kettesben lenni mondjuk egy hosszú hétvégét? Vagy elváród, hogy a gondolataidba lásson?

2020. jún. 1. 20:21
 4/65 anonim ***** válasza:
69%
Veled él, velük ritkábban találkozik. Miért kell csodálkozni azon, hogy a gyerekeivel akar lenni? Tudod jó esetben az ember szereti a gyerekeit, ez nem múlik el mert felnőttek. Ha mindig így állsz hozzá ne csodálkoz, hogy a hátad mögött döntenek.
2020. jún. 1. 20:21
 5/65 anonim ***** válasza:
72%
Normális.
2020. jún. 1. 20:23
 6/65 anonim ***** válasza:
73%

Normális. Első a gyerek, utána jön az összes többi. Ritka az ilyen férfi amúgy, aki lelkiismeretesen törődik a gyerekével válás után is. Tudom, már felnőtt a gyerek, de akkor is. Ez inkább tiszteletreméltó dolog.

Ne úgy fogd fel, hogy második vagy. A gyerekét nyilván ritkábban látja, ha már felnőtt. Veled összességében sokkal több időt tölt.

2020. jún. 1. 20:26
 7/65 anonim ***** válasza:
66%
Még az a szép, hogy nem hanyagolja el a saját gyerekét miattad!
2020. jún. 1. 20:34
 8/65 anonim ***** válasza:
65%

"olyan jó lett volna kikapcsolódni ketten férjemmel"

Ezt mondtad neki is, vagy csak magadban puffogsz? Ha a nagyságos asszonynak extra igényei vannak és nem felel meg a "panelban ücsörgés", akkor nyisd ki a szád és mond el. Vagy még jobb ötlet, szervezd meg te, ne azt várd, hogy eléd görgetik a vörös szőnyeget. Nem fog letörni tőle a műkarmod.

2020. jún. 1. 20:39
 9/65 anonim ***** válasza:
74%

MINDIG a gyereke lesz az első! Még akkor is, ha a gyereke is felnőtt már.

Azt írod, együtt töltik a napot. És a másik 2 nap a hosszú hétvégéből?

2020. jún. 1. 20:42
 10/65 anonim ***** válasza:
39%
Oké hogy amíg gyerek a gyerek addig ő az első, sőt ez alap. De itt egy felnőtt emberről van szó, aki miatt félresöpri a társát, és a döntésekbe nem vonja bele a férfi. Nem, nem normális ez a viselkedés.
2020. jún. 1. 20:49
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!