Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért vagyok csak második a...

Miért vagyok csak második a gyerekével szemben?

Figyelt kérdés
Második házasságunk,jól megvagyunk.Sajnos az mégis részemről mindent elront hogy férjem sokszor felnőtt gyerekéhez igazodik,főleg az ünnepeken.Mi nem tudunk elmenni kikapcsolódni ilyenkor mint egy normális pár,folyton a gyerekével kell találkozni.Persze ezt is a hátam mögött döntik el.Most is pünkösdkor olyan jó lett volna kikapcsolódni ketten férjemmel,de megbeszélték a gyerekével hogy együtt töltik a napot.Kaja,beszélgetés,stb.Én nem mentem mert semmi kedvem egy panelban ücsörögni.Normális hogy én a felesége mindig a második vagyok?
2020. jún. 1. 20:04
1 2 3 4 5 6 7
 11/65 anonim ***** válasza:
44%
Igen normàlis. Tudtad gondolom hogy van gyereke amikor összejöttetek.
2020. jún. 1. 21:10
 12/65 neincat ***** válasza:
76%
Bárcsak az én apukám is előtérbe helyezne egy kicsit, legalább ünnepnapokon. Van ennek más oldala is, a felnőtt gyerekeknek is szükségük van a szüleikre. Mit meg nem adnék ha kettesben beszélgethetnék apummal anélkül hogy ott lenne a felesége (akit egyébként imádok, meg nagyon jóban vagyunk), és nem csak félévente egyszer szánna rám egy fél napot.
2020. jún. 1. 21:12
 13/65 anonim ***** válasza:
38%
10-esnek adok igazat. Ez így nem normális. Akkor az ilyen pasinak ne kelljen társas kapcsolat. Az én férjemnek is felnőtt gyerekei vannak, de az elsőbbség az enyém, mert velem él, velem osztja meg az életét, rám számíthat. A gyerekei pedig élik a maguk felnőtt életét. Találkozások vannak, telefonbeszélgetések is, de nem szarja telibe a kettőnk életét, ha valamelyik felnőtt gyereke csettint egyet.
2020. jún. 1. 21:28
 14/65 anonim ***** válasza:
69%

Azt írtad, hogy semmi kedved a panelban ücsörögni.

Ezek szerint téged is meghívtak, de nem mentél. Csodálod, hogy külön töltitek a hosszú hétvége egy részét?

2020. jún. 1. 21:34
 15/65 A kérdező kommentje:
Ne haragudjatok de 10 és 13-assal értek egyet.Természetesen megértem hogy egy szülőnek a gyereke nagyon fontos.De én úgy ismerkedtem meg a férjemmel hogy már felnőtt volt a gyereke és külön élt.Kicsit sem gondoltam hogy minden ünnepünket tönkre fog tenni mert vele kell találkoznia,méghozzá úgy hogy nem érdekli hogy én kettesben szeretnék menni vele valahova.Igen szóltam már neki hogy nekem így nem jó,sőt össze is vesztünk rajta.És nem vagyunk minden nap mi sem együtt olyan a munkája.
2020. jún. 1. 21:36
 16/65 anonim ***** válasza:
62%
Öröm ilyet olvasni! Általában az új feleség miatt le szokták tojni a gyereket. Ezt el kell viselned, tudtad, hogy van gyereke, még szép, hogy igazodik hozzá. Veled él, vele pedig próbál a lehető legtöbb időt eltölteni.
2020. jún. 1. 21:37
 17/65 anonim ***** válasza:
67%

"Én nem mentem mert semmi kedvem egy panelban ücsörögni."

Tehát azt tervezték, hogy hármasban legyetek, csak neked derogált velük a "panelban ücsörögni".

Nos, ezek után nem csodálom, hogy a gyereke fontosabb neki, mint te. Sőt, örülj, hogy nem szakított eddig veled.

2020. jún. 1. 21:59
 18/65 Savlekotő ***** válasza:
65%

Ha egy kapcsolat nem megy arról nem a gyerek tehet ,akivel maximum ünnepekkor együtt van,egy két ünnepet sajnálsz tőle,miért nem szakít rád időt ünnepeken kívül ezen kéne gondolkodni..

70F

2020. jún. 1. 22:05
 19/65 anonim ***** válasza:
35%

Az ilyen faszinak minek nő? Nem egy 5 éesről beszélünk. A társa is igényelheti kettesben történő kikapcsolódásokat. Szerintem itt nem a panelban ücsörgésről van szó, hanem arról, hogy a kérdezőt meg sem kérdezték. Csak kijelentették, hogy ez van, és kész. Helyette döntenek. Így nekem sem lenne kedvem menni. Ha Párizsba mentek volna, emiatt oda se mennék el. Kérdezd meg a pasidat, hogy miért van veled, ha annyira nem tisztel, hogy néha a te akaratod is teljesüljön. Á, tudod mit? Ne kérdezz semmit. Hagyd ott, aztán keress olyat aki ember számba vesz.

Felvetődik bennem a kérdés, hogy mennyit volt jelen a fia életében, mikor kicsi volt. Csak nem most akár kompenzálni?

2020. jún. 1. 22:09
 20/65 anonim ***** válasza:
42%
Kérdező!Ugye neked nincs gyereked?! Valószínűleg azért nem tudod milyen (jobb helyeken) a vérszerinti kötődés szülő és gyerek között! Kortól függetlenül! Nem kellett volna hozzámenni, tudtál a gyerekről.A párod jó apa, te meg önző mostoha!Találd fel magad addig, míg Ők együtt vannak, vagy legyél velük te is!
2020. jún. 1. 22:33
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!