Milyen hatással van egy fiú gyerekre az, ha apa nélkül nő fel?
Ha zuhanyzol,és van függöny,akkor teljesen mindegy,hogy hogyan pisil.
Mondjuk én biztosan nem mennék be ha valaki zuhanyzik üríteni,és az ellenkezőjét akkor tudom elképzelni,h van függöny.
De azért a barna mackót,akkor sem akkor kellene kiereszteni.
Én nem nő vagyok,nem is akarok gyereket,de ha nő lennék,sokkal szívesebben nevelnék egyedül gyereket,mint egy férfivel.
Sok értelmes,értelmiségi nő van,akinek van annyi fizuja,amiből egyedül is fel tud nevelni egy gyereket.
Nem igazán értem miért jó ezzel szemben egy proli család,ahol 2 minimálbéres 80 IQ-s szülő,folyton azon vitatkozik,hogy "te pénzed,meg én pénzem".
Ezt nem hasraütésből mondom,több ilyen osztálytársam volt,akit az anyja egyedül nevelt,és mindegyiknek ő volt a legjobb barátnője.
Nem véletlen.
Egyébként van még egy dolog amit ehhez a témához hozzá lehet tenni. Barátnőm olyan szakmát tanul jelenleg ahol: fúr farag csiszol csontokat dísztárgyakká. Így nálunk valószínűleg neki lesz nagyobb tapasztalata ebben. Én meg szeretek főzni.
Mégsem érzem azt hogy én nőies férfi Ő meg férfias nő lenne.
És mielőtt kérdeznétek, én csonka családban nőttem fel, Ő nem.
" Az egyik alkoholista, a másik fszrol fszra ugrál, a harmadik utalja a nőket stb."
Ez a "teljes családban" felnött emberek igen nagy százalékára is igaz, ellenben sok "csonka családban" felnött valakire nem.
Amit te írsz, aza szelektív érzékelés, ami az elméletedben beleillik, azt észreveszed, ami nem, azt meg egyszerüen ignorálod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!