Milyen hatással van egy fiú gyerekre az, ha apa nélkül nő fel?
Egy idiótának fogalma sincs az intelligenciàról, erre törlik a válaszom.
Gyk...
🤣🤣🤣🤣
#42 válasza nagyon is igaz! Ki kell fogni egy értelmes társat és probléma megoldva.
De figyelj oda! Az én nevelőapám 16 évesen kurvázni akart küldeni mert még szűz voltam akkor...
Lényegében én megtanultam hogy mik a nem apafigurák és igyekszem az ellentétjét csinálni, kis kivétellel amik szimpatikusak voltak.
Apropó, van itt még egy érdekes tény: régebben a férfiak meghaltak háborúban. Akkor minden meghalt katona gyereke életképtelen mert nem volt apai mintája? Nem. De az is igaz hogy a nők utána újból férjhez mentek.
Egy nagyon is ismert költő esetéből viszont lehet látni, hogy az veszélyes ha se az anya se az apa nem törődik a gyermekkel. (József Attila)
46: van spermadonor és örökbefogadás, nem olyan elérhetetlen az a két anyuka ;)
Amúgy férfi és nő nem ugyan olyan. Vannak biológiai különbségek. De az nem biológiai különbség, hogy a nők borotválják a lábukat a férfiak mert igen. Az borotválja a lábát, aki akarja.
"Amúgy én azt nem értem, hogy aki elválik az élete végéig egyedül akar maradni és azon sírni, hogy jajj szegény gyerekem apa nélkül nő fel?"
És mi van akkor,ha valaki nem akar társat az életébe?
Nem mindenki siránkozik.
És,ha kiegyensúlyozott a szülő,jól elvan így,akkor a gyereknek sem lesz rossz.
Szerintem sokkal károsabb egy nevelőszülő befogadása,mint a csonka család.
Még,ha akármilyen intelligens is,mindig lesznek konfliktusok a gyerek miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!