Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért érvel ilyen hülyeségekke...

Miért érvel ilyen hülyeségekkel az anyukám?

Figyelt kérdés

Szinte mindig azt mondja, hogy ha számítógépezni tudsz, akkor leckét is tudsz írni. Vagy hogy ha fáradt vagy ,akor iszont aludjál és ne számítógépezz. Ha számítógépezel, akkor nem vagy fáradt..

Ezeket mégis miből gondolja? Az egyik legjobb kikapcsolódásaz, hogy lefekszem tévézni, vagy leülök játszani a gép elé.. Különben minek csinálnám? :D Senkinek se szórakozása a "munka"...

Hulla fáradt vagyok anya, majd holnap megírom a beadandót.. Anyám beállít a szobámba és mondja, hogy ha tényleg fáradt vagy akkor aludj. Ha tudsz számítógépezni, akkor az esszét is meg tudod írni..

Számomra ez érthetetlen.

2020. máj. 15. 23:43
1 2 3
 11/27 anonim válasza:
31%
De honnan veszitek, hogy ő lusta és semmit nem csinált? Ha csak egy esszé van hátra, lehet már minden házit megírt. Amúgy is, tegnap, tehát pénteken írta ki a kérdést. Nem tudom hogy vagytok vele, de én pénteken elvből nem tanultam soha, még egyetemen se, pedig nem jártam könnyű szakra.
2020. máj. 16. 08:18
 12/27 anonim válasza:
25%
10. igen, pont olyan, mint az unokatesód, 100%. Kiderült ebből a pár sorból, hogy milyen ember ő, ebben biztos lehetsz. Sőt, szerintem személyesen az unokatestvéred írta ki a kérdést is.
2020. máj. 16. 08:27
 13/27 anonim válasza:
81%
Hát, sztem azért, mert csak jót akar neked. Az én anyukám is csinált ilyet, leültem vele beszélgetni, elmondtam, h mi a szitu, és probléma megoldva. Próbálj vele te is beszélni!
2020. máj. 16. 08:44
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

Milyenek az eredményeid?

Ha jól teljesítesz nem értem a problémát. A netezés amúgy egy nagyon passzív cselekedet, hullafáradtan is megy az embernek. Én is képes vagyok 8 óra irodai munka után számítógépezni, más az ha több dolgot csinálsz és figyelsz, vagy az ha bámulsz ki a fejedből egy youtube videóra

2020. máj. 16. 09:04
 15/27 A kérdező kommentje:

Várjunk csak. félreértitek. ti most azt hiszitek, hogy én reggel felkelek és egyből azzal kezdem, jaaaj de fáááradt vagyok, inkább maradok ágyban és tévézek. Nem. tegnapelőtt volt a legutóbbi ilyen eset. 4 beadandót gyűrtem le aznap, plusz az online órákat és azt az egy utsó beadandót amit egy hét múlvára kell már nem akartam megcsinálni, mert tudtam olyan jól összpontosítani.. Ezért inkább pihentem..

Számomra nem igényel energiát a számítógép, ezért pihentető. Tudom, ez ember függő... Amúgy 4.8 az átlagom, de van 2 tanrtárgy amiból 3.5

2020. máj. 16. 11:27
 16/27 A kérdező kommentje:
a 11-es jól írta. :)
2020. máj. 16. 11:27
 17/27 A kérdező kommentje:

De itt nem csak a tanulásról van szó. attól eltekinthetünk..

tegyük föl, hogy nyár közepe van. semmi tanulnivaló. és este 22-kor anyám szól, hogy ha 5 perce még azt mondtad, hogy fáradt vagy, akkor aludjál vagy pihenjél. És hiába mondom, hogy dehát épp azt teszem, vagy nem fogja föl, vagy tovább mondja, hogy csak alvással tudsz pihenni.. Ez így rohadtul nem igaz. A fotelben ülve sörözve is pihenünk. vagy horgászat közben. vagy olvasás közben. Számítógépezés közben, egy lövöldözős játékben ami ráadásul a legjobb reflex fejlesztő ugyanúgy pihen az agyunk, mert azt csináljuk amit szeretünk és kikapcsolódást nyúújt. Mondom:: ha olyan fárasztó lenne, mint amilyennek állítják akkor a 8-10-12 éve fóórtnájtozók is csak úgy 2 óra után felállnának és elmennének aludni, mert olyan fáradtak...

2020. máj. 16. 11:31
 18/27 anonim válasza:
#13-as vagyok. Beszélgess vele, úgy hátha megérti, h mindenkinek más a pihenés
2020. máj. 16. 11:35
 19/27 A kérdező kommentje:

Hidd el próbáltam :( De ő valószínűleg egy nagyon stréber nyalizós lány volt anno,ezért kell mindent még azelőtt megcsinálni mialőtt a tanár kiadta volna..

Úgy képzeljétek el, hogy van 3 hetetek. a legeslegelső napon feladnak 5 beadandót. ebből 4 másnapra kell, tehát keddre,mert hétfőn kezdődött a 3 hét. azokat még hétfőn megírom.az utolsó 5. beadandót a 3. hét végére vasárnapra kell. mivel a 4 beadandó után agyilag úgy kimerültem, hogy nincs erőm megírni mentálisan az utolsót. képtelen lennék koncentrálni hülyeségeket írnék. leülök a gép elé, hogy jaaaj végre egy kis pihenés. Semmi idegeskedés. játszom. ugyanolyan játék, minha a földön játszanék játékkatonákkal. De közben is érzem, hogy fáradt vagyok ,ezért csak olyan 1-2 órát játszom az jó kis kikapcsolódás volt, aztán lefekszem aludni, hogy aludjak!

2020. máj. 16. 11:45
 20/27 anonim válasza:
82%
Hát akkor már nem tudok mit javasolni. #13-as voltam megint. Esetleg a nagyszüleidet kérdezhetnéd meg erről. Ha könyebb lenne valakivel beszélni, gyere privátba. Hány éves vagy?
2020. máj. 16. 11:51
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!